A Lapos Föld hívők szerint az Éjféli Nap hogyan bizonyítja a Lapos Föld elméletet?
Aztarohadt...
Nem is állok neki soronként cáfolni, az olyan lenne, mint híg fost villával pakolni a vécébe vödröstől beöntés helyett.
:D
Egyetlen pontra térnék csak ki, az elejéről, ahol összevet két fotót, az egyiken viszonylag kicsi Észak-Amerika, a másikon meg majdnem kitölti a földgolyó felületét (nem merek korongot írni, mert jönnek az okosok és ahhhhá! :D).
Az értelmiségi nem hallott még fényképezési távolságról. A második képen attól olyan nagy Amerika, amitől a közeli szelfin olyan torz az arcod, hatalmas orral a közepén.
Jesszusom, ezeknek itt Mo.-on is FB társaságuk van.
Látom, már titkos, csak meghívásos, nem bírják a kritikát. :D
Imádom a szavakba utólag belemagyarázott tartalmakat. :D
A LADA Nova a latin országokban nem nagyon fogyott. Ott az új, nem nova, hanem nuevo stb., a nova meg hallásra azt jelenti, nem megy. :D
Kedvencem az NSA (amcsi nemzetvédelmi hivatal), amíg titkos volt a létezése, csak rebesgették, hivatalosan tagadták, amerikai hivatali körökben viccesen azt mondogatták, azt jelenti a betűszó, hogy " No Such Agency" (nincs ilyen ügynökség. :D
Visszatérve, a NASA-nasha dologra, persze, marhaság az ilyen belemagyarázás, ha eleget keresgélsz, bármihez tudsz találni kedvedre való szómegfeleltetést valamilyen nyelvben.
Én végig néztem szinte mind a két magyar YT csatorna videóját és néhány hazai cikket a témáról. Úgy voltam vele, hogy nem hülyézek le senkit. Lassuknhigyan érvelnek és döntsünk a végén. Mindanak szép dolgokat, de...
Nem elég, hogy egymásnaondanak ellent, de sokszor még önmaguknak is :)
Ami azért eléggé vicces.
Meg voltak okyan magyarázatok, amikre bárki által megcafolhato ellen példa van, de az ő alátámasztása "mert csak".
És az is sokszor kiderült, hogy beha még azt sem fogná fel, amit a kezével meg tud fogni. Csak gindol eggyet és az tuti ugy van.
Ja meg a kedvenc. "Mert a bibliában ez van" "meg hitler" stb...
Én m3g ugy vagyok vele most. Tök mindegy, higy lapos a föld, vagy kerek, vagy kocka. Én jól érzem rajta magam és békés életet élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!