Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Lapos Föld hívők szerint az...

A Lapos Föld hívők szerint az Éjféli Nap hogyan bizonyítja a Lapos Föld elméletet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 21:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Még nem hallottam a lapos Föld teóriát, de zseniális! Hah! Miért engedik ki a betegeket a zárt osztályról?
2017. júl. 4. 23:52
 12/42 anonim ***** válasza:

A #6 Válaszadó csak gúnyolódik, vagy viccelődik.

- - -

Gyanakszom, hogy az egész lapos Föld mizéria csak egy teszt.

Elég hülyék már az emberek?

2017. júl. 5. 00:01
 13/42 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Gyanakszom, hogy az egész lapos Föld mizéria csak egy teszt.

Elég hülyék már az emberek?"

Félek a teszteredménytől.

Láttam már olyan embert is, aki egymásnak logikailag ellentmondó konteókban hisz egyszerre.

Néha az az érzésem, hogy a papucsállatka sokkal jobban sikerült evolúciós produktum nálunk, mert nekik sokkal kisebb az intelligenciaszint-szórása.

2017. júl. 5. 07:59
 14/42 A kérdező kommentje:
Nem vágom miért olyan nehéz elhinni hogy vannak emberek akik hisznek a Lapos Földben... még egy Lapos Földes videó alatt is láttam hogy 4 hívő megbeszélték hogy csinálnak egy Facebook csoportot ahol kibeszélik a dolgokat, mert amúgy a "birkák (igen, mi hitetlenek :D )" nem hagyják őket békén hogy felderítsék az "igazságot" :)
2017. júl. 5. 12:20
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenektől úgy megkérdezném, hogy mégis mi az anyám kínja van a föld szélén? Egy kerítés? Vagy egy szivárvány a koboldok aranyával? Vagy ott folyik le a szennyvíz? Vagy mi :D

Elhiszem, hogy vannak még ilyenek, de mindig is valami afrikai törzsnek képzeltem el őket, akik még a régi törzsi vallásokban hisznek.

2017. júl. 5. 12:57
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehhez nem csak alacsony iq kell, hanem valamilyen mentalis betegseg is.
2017. júl. 5. 13:40
 17/42 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lapos!

Az igaz, hogy az atlaszban mindig csak korongnak mutatják, de ez becsapós, mert ha lapos lenne, nem tudna körbe-körbe gurulni a Nap körül.

Na ugye!

:DDDD

2017. júl. 5. 18:11
 18/42 A kérdező kommentje:

Láttam egy laposföld hívőt aki mellesleg katolikus! is volt, és azt mondta h "hagyjad, ezek mindent elhisznek - azt hiszik, hogy a földi élet egy kőből és melegvízből (eh?) jött létre... tulajdonképpen szánalmasak!"

Ezt mindenkire mondta, aki hisz az evolúcióban :) Úgy bizám, kb 6,5 milliárd ember szánalmas mert nem ért vele egyet :D És még hogy a vallás nem ártalmas... eleve a lapos föld hívők kb 80%-a mélyen vallásos ember, és erősen agresszivitásra/fenyegetésre is képesek. Még az 50 éven felüliek is, gyerek módjára érvelnek sokszor. Aki az előbb idézett sort írta is ránézésre lehetett 45-50 éves...

2017. júl. 5. 19:07
 19/42 anonim ***** válasza:
Csak hülyültem
2017. júl. 5. 19:16
 20/42 A kérdező kommentje:
19: ?
2017. júl. 5. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!