Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a víz rendellenes tágulása?

Mi a víz rendellenes tágulása?

Figyelt kérdés

Fizikából most tanuljuk.És neten nem találtam semmit ami erről írna hogy milyen a víz rendellenes tágulása.

Sürgős lenne!!!Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 17. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
nem víz rendellenes hőtágulása?
2010. máj. 17. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Te se lehetsz valami profi fizikából. A lényeg annyi, hogy a víz +4 fokig, csökkenti a térfogatát, ezen a hőmérsékleten a legsűrűbb. Ezen hőmérsékelet alatt illetv fölötte tágulni fog ismét. Oka a kristályképződésben keresendő.
2010. máj. 17. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!!Ari vagy:)tényleg nem vagyok valami jó belőle...főleg hogy még nem is tanultuk nekünk kellett utánanézni,de nem találtam a neten semmit amit írtam már...

De azért tényleg köszi a segítséget:)

2010. máj. 17. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnek...tényleg az hőtágulás...csak mikor kikaptuk a feladatot nem voltam és osztálytársaim nem tudták elmondani rendesen...
2010. máj. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!