Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha láttatok volna valami...

Ha láttatok volna valami furcsa ismeretlen bizarr lényt, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Hiába mesélitek el bárkinek is senki nem hisz nektek csak az az egy valaki akivel ott voltatok, mit tennétek? érdemes lehet visszamenni és újra felkeresni hát ha még a közelben tartózkodik?
2016. okt. 5. 16:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálhatjuk, de ez valami borzalom volt, úgy összeszartuk magunkat hogy az nemigaz, pedig egyikőnk sem az a félős tipus, sokat túráztunk éjszakáztunk hegyekbe erdőkbe stb de sose volt semmi para..
2016. okt. 6. 14:32
 12/18 Mojjo ***** válasza:

Ha kb semmit nem láttatok, csak egy testrészt, meg _talán_ a felét (szóval annyira nem láttatok, hogy azt sem tudjátok megállapítani, a fele volt-e egyáltalán), akkor miből gondoljátok, hogy olyan hűde para meg bizarr lény volt? Ilyen látási viszonyok mellett lehet csak benéztétek kissé. De ok, akkor mesélj, hogyan is nézett ki szerintetek, mert erről eddig egy szót sem szóltál.

Mellesleg ez a "hűdepara volt" nyomulás nem éppen a hihetőség javára billenti a mérleget. Sőt... Kezd totál komlytalanba fordulni a dolog. Ha kissé gonoszabb lennék, azt mondanám, hogy ezt túltoltad, találj ki valami jobbat és legközelebb okosabban add elő...

2016. okt. 6. 14:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Erről beszélek h senki sem hiszi el :D

Komolyan mondom volt neki egy része, és hallotuk a hangját hangos fura vonyitásos nem állati de nem is emberi kicsit olyasmi volt mint ha beszélt volna ezt hallotuk meg először és azt hittek valaki szórakotik velünk és kicsit késöbb láttuk meg belőle azt a részt a hang irányából mikor közelebbről megnéztük, egyre furább hangokat adott ki mire rájöttünk hogy 100% hogy se nem emberi se nem ismert állati hang nem lehet

2016. okt. 6. 15:23
 14/18 Mojjo ***** válasza:

@13: trollkodsz. Kíváncsi lennék, mi értelme van. Mindenesetre legalább annyi fantáziát tehetnél mögé, hogy ha magadtól nem is írod le, mit "láttatok", ha kérdezik, valamit kitalálsz. Ami elég para, de még hihető.

Azért buksz le mindenki előtt, mert bénán csinálod. Hűdepara-hűdepara, de semmit nem tudsz mondani. Ennyire gagyin nem lehet csinálni, mert még az ilyesmire fogékonyak is elhajtanak a búsba.

2016. okt. 6. 16:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Najó

A kérdés ezért feltételes módú, ha megtörténik veletek ez az eset, mit tennétek?

2016. okt. 6. 19:52
 16/18 Mojjo ***** válasza:
@15: pálinkáznánk. Ahogy írtam az #1-ben.
2016. okt. 6. 20:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha alkoholizáltok biztos nem is hiszik el nektek
2016. okt. 7. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem speciel aztán baromira nem is érdekel hogy mit hisznek el nekem és mit nem, akár pálinkázom akár nem. De főleg nem erőlködöm rajta, ha nem hisznek el valamit.

Amit megtapasztalok, az az én dolgom. Amit meg elhisznek nekem, az meg az ő dolguk. Gyakorta előfordul, hogy kettőnk dolga nem közös nevezőn alapul, és véleményem szerint nem az én dolgom ráerőszakolni másokra a saját dolgaimat.

2016. okt. 7. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!