Érdemes másodszor Mensa-tesztet írni?
Pár éve írtam és 125-130 közötti lett.
Van itt olyan, aki esetleg másodszorra bekerült? Szeretnék magamnk még egy esélyt adni így, felnőtt fejjel.
(Tizenévesen írtam.)
minek?
tenyleg ennyire fontos neked hogy egy ilyen gittegylet tagja legyel?
Én is tervezek egy második nekifutást. Az eredmény alapján nem szakadék választott el a határtól.
Annyi különbséget meg szerintem produkálhat a fáradt, kialvatlan, dekoncentrált állapot.
Nem értem, ezen mit lehet lepontozni.
Azt sem, hogy mit lehet felpontozni.
Ez egy válasz, jelen kérdés esetén szerintem semmi minősítendő nincs rajta.
Valakik csak úgy passzióból nyomkodnak ,vagy ennyire pontszámra gyúrnak ,vagy mi a rák?
"Legalábbis a főnököm szerint, aki gondolkodás nélkül dobja vissza őket."
Nem először hallok ilyenről.
Főnöki paranoia. Volt Hitlernek is, Sztálinnak is.
:D
Nyomkodják a főnökök a piros kezecskét... :DDD
Bocs az "off"-ért.
A kérdésre. Szerintem miért ne.
Legfeljebb nem hirdeted, de nem is titkolod. Ha tényleg intelligens vagy... :)))
dellfil
Lehet. Ő azt mondja, túl sok hiú emberrel dolgozott már ahhoz, hogy olyat válasszon aki még reklámozza is. Hogy mi van emögött, paranoia, személyes rossz tapasztalat, vagy valami más, azt legfeljebb ő tudja.
Amúgy én egyetértek vele. A kihívás kedvéért, magadnak még oké, de hogy önéletrajzba beleírni, na ne szórakozzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!