A Mensa IQ teszt azt írja, hogy az IQ-d kevesebb mint 70. Most akkor hülye vagyok?
normál teszt eleve 80-120 területen használható, ha ennél kisebb, vagy nagyobb jön ki, akkor spec. teszt kell.
az életkor meg baromira nem mindegy, mert ez egy statisztikán alapuló teszt.
tegnap 22:15-ös!
Akkor versenyezhetünk, hogy ki tudja előbb szétszedni a láncot egy csavarral és egy vasúti sindarabbal. ;)
Amúgy nem tudom mi az a dirt :)
Nekem is ez jött ki, én 12 vagyok. :D
Hülyeség ez az egész... Minden IQ tesztnek más az eredménye. Egyébként olvastam, hogy az IQ tesztek nem az intelligenciát mérik, hanem valamilyen felismerőképességet. Szerintem egy ember intelligenciája pár hosszabb itteni kommentje alapján is meghatározható. Vagy hülye vagy, vagy nem... Ennyi.
Egy olyan teszt,amely nem hiteles maximum 15-20 százalékot hazudik plusz,minusz.Ugyhogy nyugodj meg,semmiképpen sem 130 feletti az iq-d,én is ismertem olyan embert,akinek 165 és egy hibás teszt "csak" 145-ös eredményt ír.Tehát a hibás teszt sem teljesen alaptalan.
Egyébként ezt a baromságot hol olvastátok Szent-Györgyi Albertel kapcsolatban?
"Szerintem egy ember intelligenciája pár hosszabb itteni kommentje alapján is meghatározható"
:D
Hát 12 éves kordtól függetlenül ezt tényleg nagyon jól megalapítottad :D
Ám azt bírom hogy ide írja mindenki,hogy 140-160 IQ meg f@szom tudja mennyi teszteket irkál. Gyanítom ha elé raknák egy lineáris egyenletet nem lenne képes megoldani,még ha elmagyarázták neki,hogy kell akkor sem. :D Na tök mindegy úgy sem nézi már senki ezt a kérdést mert 2010 áprilisában írták!
Ha esetleg rám gondoltál,több szempontból is el kell,hogy keserítselek:egy ismerősömről írtam(csak olvasni kellene),de,hogy megnyugtassalak az enyém is 1520 feletti.
Egy lineáris egyenletet biztosan nem tudnék megoldani,pont ezért vagyok alkalmazott matematikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!