A Mensa IQ teszt azt írja, hogy az IQ-d kevesebb mint 70. Most akkor hülye vagyok?
Nekem is ezt írta ki, viszont más tesztnél meg 130 volt...
Most akkor az IQ relatív, vagy mi? o.O
15/F
Én is megcsináltam ezt a tesztet, nekem is azt írta ki hogy az IQ-d kevesebb mint 70, máshol is csináltam már, mindig ilyen 120-130-ig volt, és amúgy az ország egyik legjobb gimijébe járok, és 4-5-ös tanuló vagyok, és alig szoktam tanulni :P. ja és 15 vagyok én is.
Szóval ez a teszt röviden: SZAR!
Utolsónak üzenem, hogy a teszt nem szar, de amint írja a honlapon, tényleg csak 16 éves kortól jó! :D
Én vagyok az, aki írta, hogy nekem is 70 alatti jött ki, máshol pedig 130 is kijött.
Most kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mi lesz, ha a korhoz 15 év helyett 16-ot írok, és voálá...a 70 alatti IQ-mból 119 lett, amire azt írja ki, hogy magasabb érték, mint az emberek 90%-áé.
Tehát a teszt valóban 16 éves kortól működik jól, mert ugyanazokat a válaszokat nyomogattam be. :) Csak az alsó korhatárt írtam be, 16 évet. És azt nem hiszem, hogy 3 hónap múlva a "70 alatti IQ"-ból 119 lesz...3 hónap múlva leszek 16. :)
És én is a legjobb magyar iskolába járok (Romániában élek, azért írom, hogy legjobb magyar), az is átlagom elég jó (eleve jó átlaggal lehet csak bejutni). Ezért is lepődtem meg, hogy 70 alattit dobott ki, mikor nem érzem magam debilnek. o.O
Tehát összegezve a teszt jó, de csak 16 éves kortól ad ki jó eredményt! :)
15/F
Kedves 18:20-as.
Attól még, hogy te ilyen-olyan jó tanuló vagy és a legjobb suliba jársz, még nem jelenti azt, hogy te zseni vagy. Megmondjam, hogy ezek alapján milyen vagy? Egy kérkedő, okoskodó "magológép":) Az IQ nem a számszerű tudást méri, hanem a megoldóképességet, fogadjunk, hogy még egy bicikliláncot sem tudsz leszedni :)
Minden IQ teszt egy szemét semmire nem használható!
Szent-Györgyi Albert egyszer kitöltött egy ilyet és 70-et kapott rá! A világ egyik legmagasabb intelligenciájú emberét hülyének minősíteni több mint pofátlanság!
"Asszem 75-80 alatt van a retardált kategória"
Szent-Györgyi Albert retardált volt?
Kedves barátom!(A válasz megírásának időpontja: ma 19:04)
A bicikli láncos oltogatással nagyon melléfogtál, mivel már több mint 3 éve bicózom (dirt) és mindig magam szerelem meg a bicóm, ja és sakkban is elég jó vagyok, már ami a megoldó képességet illeti ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!