A Mensa IQ teszt azt írja, hogy az IQ-d kevesebb mint 70. Most akkor hülye vagyok?
2010. ápr. 22. 16:45
1/34 anonim válasza:
Nem tudom, nekem azt írta, h 126. Hány éves vagy? Szerintem csak 18 felett mér jól.
2/34 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2010. ápr. 22. 17:00
3/34 anonim válasza:
Asszem 75-80 alatt van a retardált kategória. Eddig úgy 5-6 tesztet töltöttem ki pár év alatt, mindig 120-124 jött ki, de csak netes tesztek voltak. Meg régebben volt az rtl-en is valami teszt, ott 123 volt.
4/34 anonim válasza:
azt tudtad, hogy a mensa-n már fizetnek, ha 120 felett van az IQ-d? :D VASALD BE RAJTUK! ez most komoly.
a kérdezőnek, tölts ki még egyet, mert 90 alatt, mindenképp átlag alatti.
5/34 anonim válasza:
Mit fizetnek? Mit kell tennem érte? Nem most töltöttem ki, kb. 2 hónapja ezt a tesztet. 70 alatt debil egyébként, azért nem is számszerűsíti már :(
6/34 anonim válasza:
Szerintem a 70-es IQ-val már középszintű értelmi fogyatékos lennél. Nekem egy angol nyelvű teszten 136 jött ki, ami rendesen átlagfeletti, szóval nem vagyok valami buta. Szerintem. Kizárt dolog, hogy középszintű értelmi fogyatékos lennél.
7/34 anonim válasza:
jól mondja az első, az iq-tesztek csak 18 éves kor felett megbízhatóak.
8/34 anonim válasza:
Én most végignyomkodtam ezt a tesztet ugy is, hogy minden válaszom B legyen. Még így is 77 jött ki IQ-ra.
No comment.
9/34 anonim válasza:
De lehet, h ha mindenhol a-t írsz, akkor már csak 69 LOL XD
10/34 anonim válasza:
Nekem 108 jött ki, pedig én tényleg hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!