Miert van ez? Amcsi "tudomanyos" "matek" forumrol kirugtak . Azt mertem allitani, hogy:a kombinacio az nem variacio!?
Szóról szóra ezt írtad?
Magyarul?
"Gyanitom,hogy"
"Minden" nyelven kulturalt stilusban tanitgatnak , simogatnak , ez rendben is lenne . Egy logikai feladat eseteben beszallnak a vitaba biologusok , tortenelem tanarok , egyetemistak , mernokok , matek es programalo szakertok is . Az egyik (matek-programalo) egy 4.-osztalyos logikai feladatot Wofram/Alpha-val korektul megoldott .
Ugrasra mar keszen alltam , karmaim is elezodtek a fatorzson...:-)
Eddig minden rendben , de az illeto eroszakossan kezdett figyelni es kovetni . Nyugodtan civilizaltan azt kerdeztem , miert hasznalsz W/A-t ehhez a fejbeni feladathoz . Azt valaszolta , hogy azert mert gyorsabb es biztosabb OK...
Amikor kozoltem hogyan kell a feladatot fejben szamolni , ugy erezte , hogy megkarmoltam . Serencsem volt , mert talaltam egy ertelmes "egyetemi-kiadvanyt') amit kozoltem . Ezzel kivertem a biztositekot !
The End
(University of North Carolina)
Azt hiszem megvan!
Valaki tévedett az interneten, te meg felhúztad magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!