Hiszel a sorsban? Hogy minden okkal történik?
Hiszel abban, hogy minden okkal történik? Hogy okkal válunk el, okkal halnak meg szeretteink, okkal veszekszünk és hogy minden a sors irányít? Evvel szemben abban hogy nincsenek véletlenek? csak annak túnnek? én egyedül ebben az egyben hiszek, semmi másban
kiváncsi vagyok ki hogy áll evvel.
köszönöm a válaszokat
Én a JóIstenben hiszek. S abban, hogy nem véletlenül rak ránk néha elviselhetetlen terheket. A terheket meg kell tanulnunk cipelni, lerakni és felvenni. Elviselni, még ha fáj is. Sokan azt gondolják, hogy "miért ver engem az Isten?", pedig nem ver, csak próbál erősíteni bennünket. Próbál rávezetni, hogy becsüljük meg a közepes jót, mert van aki nálunknál is rosszabb helyzetben van. S tényleg igaz a mondás, hogy minden rosszban van valami jó.
Mert pl.: a kérdésfeltevő mondta, hogy az ember okkal veszekszik, de nekem senki ne mondja, hogy a kibékülés az nem jó dolog.
Ha rosszul is alakultak a dolgaim, ha fájdalmas dolgok történtek velem vagy a szeretteimmel, akkor mindig azt mondtam, hogy segíts Uram elviselni, kibírni. Ha már padlóra küldtél, akkor segíts onnan felállni. S mindig az a lényeg, hogy te magad, fel akarjál állni a padlóról. Mert ha feladod, akkor hiába segít bárki is.
Az egyik tanárom mondta: "A JóIsten a görbe vonalon is tud egyenesen írni."
A mi hullámzó életünket, jó és rossz sorsunkat is ki tudja simítani.
Milyen unalmas is lenne az élet, ha mindig csak jó dolgok történnének velünk.
köszi a válaszokat... nem tudom hogy sors e de én eddig minden jó dolgot amit kaptam és amit elértem hihetetlen módon kaptam meg.
akarom evvel azt mondani hogy pl 2 évvel ezelőtt egy busszal előbb megyek haza onnan ahova mentem most nem itt ülnék, nem ő lenne a férjem, nem lenne ez az állásom és rengeteg embert nem ismertem volna meg. hihetetlen és mindig beleborzongok :) és még számos más példám is van rá
20:20- ami késik, nem múlik :)
Én is hiszek a sorsban, úgy hívják, hogy Isten. Ám én is kellek ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, az alkalmakat és lehetőségeket Isten rendeli elém, az már az én döntésem, hogy élek- e ezekkel, vagy nyugisan ülök a babérjaimon, mert hát úgyis az fog történni, ami meg van írva...
Igen is és nem is... nem hiszem, hogy előre meg van írva, és az úgy elsz akármit csinálunk - hiszen akkor miért is csináljak bármit is? Viszont abban is hiszek hogy minden apró lépés amit megtettem az életemben vezet ahoz aki most vagyok, és ahogy most élek... Van olyan elmélet is, itt valaki felhozta, hogy minden rosszat visszakapunk az életben amit elkövettük...ebben is csak félig hiszek, szerintem elég sok belemagyarázás is van, de valóban lehet alapja a dolognak..
Szóval én egyelőre maradok a kétkedők táborába, de nem utasítok vissza midnent :)
nincs olyan hogy sors..:D
mindenki maga dönti el milyen életet akar élni..ha valaki egy pár azt se a sors hozza össze hanem te döntöd el akarsz-e vele lenni vagy nem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!