Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hiszel a sorsban? Hogy minden...

Hiszel a sorsban? Hogy minden okkal történik?

Figyelt kérdés

Hiszel abban, hogy minden okkal történik? Hogy okkal válunk el, okkal halnak meg szeretteink, okkal veszekszünk és hogy minden a sors irányít? Evvel szemben abban hogy nincsenek véletlenek? csak annak túnnek? én egyedül ebben az egyben hiszek, semmi másban

kiváncsi vagyok ki hogy áll evvel.

köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 21. 19:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
Hiszek a sorsban én is férfi létemre, a kérdés az az,hogy mennyire tudjuk elfogadni és megérteni az okokat.
2010. ápr. 21. 19:51
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
nincs véletlen, minden matematikailag leírható.
2010. ápr. 21. 19:52
 3/31 anonim ***** válasza:
Próbálok hinni benne, hogy minden okkal és céllal történik, mert így sokkal könnyebb elfogadni bizonyos dolgokat. Viszont az is tény, hogy ez nem mindig sikerül, és sok esetben csak utólag értem meg a történések logikáját, már ha megértem egyáltalán.
2010. ápr. 21. 19:53
 4/31 anonim ***** válasza:
45%
Hiszek! De nekem a sors az valahol Isten. Most ebbe nem megyek bele, nem vagyok vallásfan. Hiszem azt is, hogyha vki árt vkinek visszakapja valamilyen formában. Ha úgy tetszik a karmában is hiszek.
2010. ápr. 21. 19:59
 5/31 anonim válasza:
I want to belive
2010. ápr. 21. 20:01
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt csak az emberek akarják elhinni, mert így könnyebb a rosszat is elfogadni. Csak rámondják hogy ez így volt megírva és kész.

De ez baromság, mindenről mi tehetünk, mi irányítunk, mivel ez a mi életünk. Nincs se nagykönyv se egy nagy irányító valaki... csak mi vagyunk.

2010. ápr. 21. 20:04
 7/31 anonim válasza:
18%
Nem igaz! MINDENKI VISSZAKAP MINDEN ROSSZAT AMIT OKOZOTT MÁSOKNAK! ERRE SZÁMOS PÉLDÁT TUDOK!
2010. ápr. 21. 20:06
 8/31 anonim válasza:
Én hiszek benne, de szerintem ez nagyon ilyesztő,hogy minden egyes dolgunk amit csinálunk az meg van tervezve,és nem változtathatsz rajta :| képzeljétek el milyen lenne ha valaki megtalálná a saját aktáját amiben minden eggyes dolog amit csináltunk,vagy fogunk le van írva és mondjuk elolvasod hogy mit fogsz csinálni 2 perccel később...
2010. ápr. 21. 20:07
 9/31 anonim ***** válasza:
44%
ezt inkább én úgy képzelem el, hogy van egy ösvény, ami elrendeltetett mindenkinek. De a hozzá vezető utakat te magad találod meg. Van hogy letérsz róla, és rossz irányba mész, van hogy a jó utat találod meg. Minden megtalált út egy újabbhoz vezet, ez egy láncolat. Bonyolult, de nem passzív elszenvedői vagyunk az életnek, hanem aktív cselekvői.
2010. ápr. 21. 20:10
 10/31 anonim válasza:
én amondó vagyok, hogy van az a bizonyos nagykönyv, amibe pontosan le van írva, hogy az adott helyzetben hogy fogunk cselekedni.
2010. ápr. 21. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!