Mi történik azzal, aki elvérzik?
Figyelt kérdés
Nagymamám így halt meg. Régebben műeret kellett a lábába tenni, és mostanság is sokat műtötték neki, mert valamilyen sérülés volt rajta. Aztán egyik nap jött a hír, hogy a műér elpattant és ő elvérzett. (Nem most, október tizedikén). Azt szeretném tudni, hogy így milyen gyorsan hal meg az ember? Sokáig szenved, fájdalmas? Egy idő után elveszti a tudatát, és nem érez semmit? Milyen érzés így meghalni?2011. aug. 17. 21:04
1/4 anonim válasza:
nem haltam még meg így,de sztem elszédül,elájul,talán nem fáj annyira:S
2/4 Tetszik a válasza:
Részvétem.
Hiába lélegzik, nem jut oxigén a test többi részébe. Gyakorlatilag fulladás. Az, hogy milyen gyorsan veszti el az emlékezetét, ez egyéntől függ. Utána már pillanatok alatt meghal.
4/4 anonim válasza:
Gyorsan esik a vérnyomás, és olyan lehet, mintha hirtelen elálmosodnál, szédülsz, és hamar elájulsz. A fulladás utána jön, de a szív hamar feladja oxigén nélkül.
Szerintem nem szenvedett.
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!