Miért történik ez? Talán tényleg világvége lesz?
Most gondolok például a hirtelen hőmérséklet változásra,a nagy viharokra.Múlt héten még annyira meleg volt,hogy szinte ki sem lehetett menni délelőtt,erre a hétre pedig már úgy lehűlt a levegő,hogy itt nálunk már 8 fok van.: S(júniusban)
Én Erdélyben élek..és a közeli hegyekben hó lett..meg mennyit lehet hallani,hogy a világ minden pontján milyen sok nagy vihar van..
Eddig is voltak, nehogy azt hidd. Csak miután bekerült a köztudatba a globális felmelegedés és a vele járó hatások, azóta sokkal jobban kiemelik ezeket a híreket. Amerikában azelőtt is voltak tornádók és hurrikánok, Kínát rendszeresen bombázták tájfunok, és Magyarországon is igen ritkán, de 1-1 alkalommal kialakultak kisebb tornádók. Nekem van egy franciaországban élő ismerősöm (hegyvidéki tájon él), aki az egyik nap +35°C-ot mért, másnap pedig esett a hó. A globális felmelegedés (ami a mi szélességi körünk környékén inkább lehűlést okoz) nem a mi generációnk számára fog sok problémát okozni.
Ilyen az időjárás.
Egyszer egy kérdéshez linkeltem egy oldalt, de sajnos most nem találom. Ott össze voltak gyűjtve az elmúlt párszáz év emlékezetes meteorológiai eseményei, amiket feljegyeztek...
Nyugi, volt, hogy augusztusban hóban aratták a kukoricát, mégse lett világvége. :)
(Ha megtalálom az oldalt, szólok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!