Szerintetek lehetséges lesz, hogy mondjuk 2070-ben olyan
lesz elutazni a holdra mint most innen az Usába. És mondju
lesznek ott szállodák egyéb létesítmények?
Eltelt majdnem 50 év a Holdraszállás óta és azóta nem történik ott igazán semmi.
2016. aug. 26. 21:59
2/11 A kérdező kommentje:
Ez egy érdkes kérdés miért ért véget a történet. De ,hogy most lezárult azt nem tartom a story végének véleményem szerint előbb utóbb úgyis meg kell telepedni több égiteseten de ez a távoli jövő mondjuk 3000 ezer körül.
2016. aug. 26. 22:01
3/11 anonim válasza:
Hát 3000-ben sok minden elképzelhető :)
De úgy gondolom, hogy 2070 eléggé közel van ilyen nagy horderejű dolgokhoz.
2016. aug. 26. 22:03
4/11 anonim válasza:
Azert ert veget a holdraszallas 'tortenete', mert nincs ott semmi, ami miatt erdemes lenne meg tobb urhajos eletet kockaztatni. Felmentek, korulneztek, kiderult hogy lakhatatlan, elhetetlen, nincsenek asvanykincsek, legalabbis nem gazdasagosan kitermelhetoek, abba is hagytak.
2016. aug. 26. 22:07
5/11 Gugu Gabor válasza:
Ami jelenleg probléma és igazán jó megoldásunk nincs rá, az a baromi drága földkörüli pályára juttatási költség.
Jelenleg 1kg földkörüli pályára juttatása tizenezer dollár.
2016. aug. 27. 01:36
6/11 Salx Narval válasza:
Időpontot nem igazán lehet mondani, minden azon múlik, hogy mikor sikerül kifejleszteni a mostaninál hatékonyabb és főleg olcsóbb energiahordozó rendszert. Vannak ötletek, folynak kísérletek de még várat magára a dolog.:D Egyszer biztosan úgy lesz ahogy írod, sőt reményeim szerint sokkal messzebbre is eljutunk de ehhez szükség lesz egy más jelegű energiaforrásra és annak technikai hasznosítására. 3000 tényleg messze van és tényleg sok minden történhet addig, sajnos rossz dolgok is. A reális elképzelés a mi életünkben a Marsra való eljutás, ezt még megláthatjuk és a hagyományos energiahordozóinkkal még kivitelezhető ha javítani tudnak a hatásfokán.
2016. aug. 27. 02:16
7/11 anonim válasza:
Ha lesz valami nagy áttörés a meghajtásban a következő 10-20 évben, akkor esetleg elképzelhető.
De ahogy az Antarktisznak sincs turizmusa csak azért, mert "egy extrém hely", nem biztos, hogy az embereknek lenne igényük a Holdra utazni, ahol konkrétan nincs semmi, ami egy átlagember számára érdekes vagy szórakoztató lenne, ellenben a szállodai szobádban naponta hatszor vered be valamidet, mert nem vagy szokva az alacsonyabb gravitációhoz.
2016. aug. 27. 17:21
8/11 A kérdező kommentje:
Az Antarktiszt és a holdat is fel lehetne futatni Las Vegas is egy baszott nagy sivatag nem a táj miatt mennek oda az emberek mind két helyszínen fejlet szállodák szabd idő központok sőt még lakások is lehetnének megfelelő anyagi ráfordítással
2016. aug. 27. 22:59
9/11 anonim válasza:
" Las Vegas is egy baszott nagy sivatag nem a táj miatt mennek oda az emberek"
Las Vegas párszáz kilométeres körzetén belül olyan jelentős városok találhatóak, mint Los Angeles, San Francisco, Phoenix, Salt Lake City. A Holdról ugyanez nem mondható el...
2016. aug. 28. 02:03
10/11 Salx Narval válasza:
Szerintem azért mindenki szívesen elmenne ha megfizethető és némileg kiépített lenne a hold egy része. Már az is nagy élmény lenne, hogy láthatnánk a földet. Nemrég láttam az új tervezésű űrruhákat, ezek elég nagy mozgásteret engednek a viselőjének ahhoz, hogy aktívabb mozgást is végezhessenek benne. Eltudom képzelni, hogy valamikor a turistákat elviszik az érdekesebb helyekre, barlangrendszerekhez, kráterekhez esetleg a sötét zóna peremére,stb.:D Szerintem azért lenne ott látnivaló bőven, csak ahhoz, hogy élvezni is lehessen ki kell előbb fejleszteni a megfelelő biztonságot és kényelmet nyújtó eszközöket, berendezéseket. Úgy gondolom néhány növényfélét is sikerülhet alkalmassá tenni a holdi körülmények elviselésére idővel. Jó-jó tudom, hogy kicsit elrugaszkodtam a talajtól de biztos vagyok benne, hogy valamikor ezek a dolgok megvalósulnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!