Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a magyarázat az AmericaR...

Mi a magyarázat az America’s Got Talent tehetségkutatóban szerepelt The Clairvoyants előadásra?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudok hinni az ilyesmikben, keresem a valós magyarázatot.

https://www.youtube.com/watch?v=n6UdC31UswQ

2016. aug. 23. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Egy jol megtervezett es kivitelezett, amugy nem tul kreativ trukk.
2016. aug. 23. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy van mögötte valami, mert nem tudok hinni az ilyen emberfeletti dolgokban.

De épp azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam mi.

2016. aug. 24. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
2016. aug. 25. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy csomó lehetséges módszer van rá. Olvastam olyan teóriát, ami szerint Morse-kódokkal üzentek egymásnak vibráló kis kütyük segítségével. Valószínűleg Thommy cipőtalpában volt egy gomb és egy adóvevő, azzal küldte a kódokat Amelie-nek. Lehet is látni a linkelt videóban, ahogy mozgatja a lábát. Amelie ruhájában vagy a hintában pedig el volt rejtve egy másik adóvevő, ami megkapta a jeleket és továbbította neki a rezgéseket. Az összes többi trükkjüket is modern technológia segítségével oldották meg, azokra is vannak mindenféle teóriák a neten, csak rá kell keresni (persze angolul). Szerintem nagyon ötletesek voltak a műsoraik.
2017. márc. 3. 17:11
 5/5 afer ***** válasza:
Sziasztok! Nagyon izgalmas, amit csinálnak. Szimpatikus fiatalok. Hogy csinálják? Nem tudom. Én is olvastam a leleplező elméleteket, de azok is sántítanak. A kamerás gondolattal az a baj, hogy vannak helyzetek, ahol a kamera semmit nem segít: honnan tudja Amelie, hogy hanyast dobott valaki, hiszen letakarja a dobó a kezével. Semmiféle kamerával nem lehet odaférni a kockához. Honnan tudja Amelie, hogy hány cukorka van a pohárba, teljesen véletlenszerű dolog, még a szedő se tudja, csak miután megszámolta. Van egy videó, ahol Thommy és Amelie is mosolyogva emlegetik, hogy ők állítólag kamerával, meg rejtett mikrofonnal csalnak. Biztosítanak mindenkit, hogy szó sincs erről. Ha a modern technikát használnák, akkor nem lennének ezzel nagy szám, sőt... ám sorra nyerték a versenyeket, és óriási a népszerűségük. És igazából néhány eröltetett "leleplezést" leszámítva nem olvasunk komoly magyarázatot. Én gondoltam arra, hogy van köztük egy egyezményes verbális jelrendszer, ami a laikus közözönség számára teljesen észrevétlen, de ezzel se magyarázható a dobókocka és a drazsé mutatvány. Egyébként bizonyíthatóan vannak természetfeletti érzékek, de hogy itt arról van-e szó azt nem állítom.
2018. jún. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!