Aki nézi Bartos Cs. Istvánt, megtudja ezt magyarázni?
Figyelt kérdés
Nem sok videóját láttam, de engem ezeknek a furcsa rángásoknak az oka érdekelne, amikor morog meg olyan mintha valami megszállta volna:( egyáltalán nem bántásból kérdezem, csak érdekelne mi baja a mestörnek:(2016. júl. 26. 21:34
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Én pl. nem igazán tudom eldönteni,hogy ezt most megjátssza-e vagy tényleg van valami betegsége ami miatt "rángatózik".Mert amúgy ez a rángatózás ez egy létező betegség tünete aminek a nevét most nem tudom fejből megmondani.Viszont azt olvastam hogy Bartos valójában paranoid skizofrén.Ezt én viszont nem látom rajta.Ugye az a rögeszméje,hogy a háború nemsokára kitört,és akkor majd az ő életvitele lesz a megoldás a túlélésre.Bár szerintem ha nem jutna alkoholhoz egy hétig akkor összeomlana a személyisége.Én nem is szeretem emiatt nézni a videóit,mert csak egy lepukkant szánalmas alkoholistát látok benne,és nem tudom,hogy a mai fiataloknak mi tetszik ezen az emberen?(lehet ezért engem megkövezni) Én amúgy egyértelműen Molnár Krisztián párti vagyok! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én sem értem ezt az embert, bár jó dolga van hiszen az összes pénzét elköltheti piára, hiszen másra nem kell:D oké hogy túlélés meg minden de az ő idejében nem tör ki semmilyen világháború. Nem kell az állatok szintjén élni, hiszen ma már sokkal jobb körülmény lehetőségek is vannak. Ez az én véleményem. Krisztián szerintem nagyon cuki, de valahol sajnálom is.
2016. júl. 26. 22:13
4/6 anonim válasza:
Pontosan nem lehet tudni, mivel a korai videóinál (2009-2012) sokkal kevésbé tikkelt, mint most. kb. most lehet 37 éves az ember, úgy látszik most kezdte visszafordíthatatlanul tönkretenni az idegrendszerét ez az életmód. A gondolatai is egyre ködösebbek.
Turett, Parkinson, alkohol-cigi, vagy ezek kombinációja.
6/6 anonim válasza:
Azt vettem észre az évek során, hogy akkor jönnek elő a mentális zajok, amikor hazudik, vagy elveszti a fonalat, vagy simán ellentmondásba keveredik magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!