40 Tételt kell megtanulnom holnap délig!?
Figyelt kérdés
imátkozzak, hagyam, essek neki vagy mi a túrot csináljak?
estleg valakinek tanulási modszere-van?? mert én elég rossz tanulo vagyok:( vagyis inkább hanyag rég nem tanultam már csak néha bejárok:(
ha olvasok akkor közbe elkalandolozok ne tudok koncentrálni mert nem érdekel:(
de ha pl: tv be látok valamit az megragad.. mit csináljak? diktafon vagy mi?:p
2010. ápr. 13. 21:21
11/18 anonim válasza:
Holnap majd írj, h hogy sikerült! Szurkolok!
14/18 anonim válasza:
Nekem is ez van, igaz én még messze vagyok a vizsgáktól. De nehezen mennek az olyan dolgok amikor tömény szöveget kell megtanulni. Énis látok valamit vagy olvasok valamit ami számomra érdekes azokat simán megjegyzem, akár számsort is sokáig, de amikor olyat kell tanulni amire sosem lesz szükségem azok nem mennek.
15/18 anonim válasza:
Lazán sikerül, én tavaly 23 tételt tanultam meg egy vizsgára ami 3as lett:D
A lényeg hogy magabiztosan add elő amit tudsz vizsgán, és mosolyogj, sokat segít.
16/18 anonim válasza:
Na most biztos piázik.:D Vagy azért mert sikerült, vagy azért mert nem!:D
17/18 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT!! :-) 3-as lett! köszi mindenkinek!!
sokat segítettetek!
2010. ápr. 15. 07:38
18/18 anonim válasza:
Azér' elég szar, hogy nem szólt senki időben, hogy tanulni kéne. Legközelebb ne csinálj ilyet! Vagy írj egy frankó szappany-operát a tételekből, hátha valaki más is két Maunika só között akar megokosodni.. Tanulj wazze, mert ilyen hülye maradsz mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!