Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 40 Tételt kell megtanulnom...

40 Tételt kell megtanulnom holnap délig!?

Figyelt kérdés

imátkozzak, hagyam, essek neki vagy mi a túrot csináljak?

estleg valakinek tanulási modszere-van?? mert én elég rossz tanulo vagyok:( vagyis inkább hanyag rég nem tanultam már csak néha bejárok:(

ha olvasok akkor közbe elkalandolozok ne tudok koncentrálni mert nem érdekel:(

de ha pl: tv be látok valamit az megragad.. mit csináljak? diktafon vagy mi?:p

2010. ápr. 13. 21:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Kapcsold ki a tv-t mondjuk. Vagy törődj bele.
2010. ápr. 13. 21:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem nézegeted közben a gyakorikerdesek.hu-t akkor sikerülni fog 10-12 tétel, ha zseni vagy akár 20 is.
2010. ápr. 13. 21:24
 3/18 anonim válasza:
59%
Tedd a tételeket a párnád alá, aludj és holnapra mindent tudni fogsz.
2010. ápr. 13. 21:31
 4/18 A kérdező kommentje:

én irtam a kérést:)

ne értsetek félre ha kikapcsolok mindent és olvasom a tételek akkor kalandozok el...

azt hogy amit a tv-be látok megragad azért irtam mert ha látnám a tv-ba a tételek magyarázatát az biztos megragadna..

2010. ápr. 13. 21:31
 5/18 anonim válasza:
100%

Ha nem tudsz rákoncentrálni, adj még magadnak 10 percet, igyál egy kávét vagy energiaitalt, gondolt át, hogy mennyivel jársz most jobban azzal, hogy megnyomod az estét/hajnalt, vagy mehetsz megint/újra, ahova újra kell majd tanulnod is! Amint megittad onnantól nincs lébecolás! TV/NET kikapcs :)

Saját tapasztalat: államvizsgára igyekeztünk úgy felkészülni, hogy minden tételhez hozzá tudj szólni!

Nézd át a tételeket, húzd ki színes kihúzóval az abszolút lényeget! Törekedj minél rövidebb tételekre!

Ha az így elkészült tételeket be tudod vágni, már meg lehet a kettes!

És persze az imádkozás sem árt! ;) HAJRÁ!

2010. ápr. 13. 21:34
 6/18 anonim válasza:
Tanulj meg 5öt és imádkozz. Csak szimplán legyél biztos abban, hogy belehúzol holnap. és bele is fogsz! sok mákos ember él a földön, sokaknak bevált már :)
2010. ápr. 13. 21:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak segít, ha hangosan olvassák maguknak a tételt, és akkor nem kalandoznak el, vagy legalábbis kevesebb az esélye :)

Amúgy idevág egy sztori. Ugyanez a szitu, és a srác megtanulta a 13. tételt, a többit hagyta a francba. Másnap kihúzott egy tételt, és ijedten dobta vissza. Erre a vizsgabiztos: Naaa! Ilyet nem csinálunk, miért dobta vissza?

Diák: Mert a 13. volt, és az a szám nem hoz szerencsét! (persze nem a 13. tétel volt)

Tanár: Na na na! Mondja csak el a 13. tételt, ilyet nem lehet, hogy visszatesszük.

És így 5ösre vizsgázott :D

De azért nem ajánlom ezt a módszert, mert eléggé necces. Lehet, hogy a te tanárod jó fej, és megengedi, hogy mást húzz :P

2010. ápr. 13. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:

ez az előző nagyon jó:D

Asszem hasznomra fog vállni:D:D

2010. ápr. 13. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Minden esetre olvasd el az összeset.Legalább a tudatalattidban meglegyenek.Utána válaszd ki azokat amikről úgy gondolod hogy akár egy kicsit is tud érdekelni és azokat tanuld meg.

Vagy vebkamerával vedd fel ahogy olvasod őket, és utána nézd vissza a gépen:)

2010. ápr. 13. 22:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Mindegyiket olvasd át este annyiszor ahányszor csak tudod. Ne arra törekedj, hogy 10et tudj ötösre, hanem, hogy 40et kettesre.
2010. ápr. 14. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!