Mensa IQ teszten a 36 feladatból mennyit kéne 25 évesen helyesen megoldanom ahhoz, hogy az átlagot elérjem?
Érdekelnének tapasztalatok! Aki volt már ilyen teszten, kérem írja le, hogy milyen eredményt ért el, és kb. hány kérdést kellett jól megválaszolnia az eredményhez!
Hátha ebból ki lehet következtetni, hogy az átlaghoz mennyi jó válaszra lenne szükség.
Szerintem ezeket a Mensás kérdéseket mindenki félreérti.
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy a valódi, személyesen-papíron kitöltött hivatalos Mensa teszten mennyit kérdésre kell válaszolni helyesen a 130-as határhoz, nem a neten kitöltendő gagyi tesztekre vonatkozik a kérdés.
Egyébként meg az átlaghoz elég kb. 20 kérdésre helyesen válaszolni.
Nem a 130-as határhoz, hanem a 100-as átlag IQ-hoz! Elírtam!
Viszont a 130-hoz meg kb 30-32-re.
Előző voltam.
utolsónak
én vagyok (a 15 éves, akinek 136 lett, hogy én sem neten töltöttem ki. Hivatalos mensa tesztet töltöttem ki személyesen írásban. Nem holmi gagyi netes teszteket töltögetünk ki!
"108 lett úgy, hogy majd leragad a szemem, de a kíváncsiság nem hagyott aludni:D"
Szerintem ő nem a hivatalos Mensa tesztre gondolt.
nem! és én sem:D a 136 egy valóban hiteles teszt, de nem a mensa (bár a mensa igazolja a hitelességét)
a netes mensa teszt (amely természetesen nem az eredeti) 75 lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!