Mi a 3 alapszín?
Figyelt kérdés
Piros,kék,zöld vagy a piros kék sárga? Mindenhol mást mondanak és nem tudom hogy most akkor sárga vagy zöld2016. ápr. 21. 23:47
11/11 anonim válasza:
10# A hozzászólásod megint csak bebizonyította az igazamat. Nem baj, írjál csak még ilyeneket, egyrészt mégjobban bebizonyítod az igazamat, másrészt magadat égeted itt, nem csak előttem, hanem mindenki előtt, hisz nem privátban írunk, harmadrészt meg röhögtetsz a hülyeségeddel. Na persze nem azért mert vicces vagy. ;)
De ha ennyire tudod hogy nem értek hozzá, akkor mondd már meg mi a szakmám, szakterületem, hogy legalább legyen valami értelem tartalma is a hozzászólásodnak. Biztosan tudod azt is, ha már tudod, hogy ehhez nem értek. ;)
Na had röhögjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!