Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek beteges ha egy...

Szerintetek beteges ha egy csaj élvezi ha szex közben kínozzák/büntetik? 18/L

Figyelt kérdés
Már egy ideje foglalkoztat ez a téma. És kipróbálnám.

2016. márc. 12. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

keress rá, hogy BDSM

Majd írok még, ha érdekel.

2016. márc. 29. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez mazochizmus, ami egyesek szerint betegség. (Nem csak fiú lehet mazochista.)

Szerintem nem gáz, ha bizonyos határokon belül vagytok, de szerintem ne (csak) ez alapján keresd a Nagy Ő-t, egy igazi kapcsolatban fontos, hogy szeressétek is egymást.

Amúgy a mazochista szó is két értelmű. Vannak, akik számára a fájdalom (vagy valami más rossz érzés) inkább csak örömforrás, nem a szexuális élvezet a célja. pl. önostorozás, vagdosás. A másik típusa/jelentése pedig a szexuális értelemben vett mazochizmus, amiről te is írtál.

Én is mazochista vagyok, és most kezdek rájönni, hogy a második értelemben is. Mondjuk nálam ez sokkal erőteljesebben van, simán el tudnám képzelni, hogy egy fiú, akivel szeretnénk egymást (azaz nem csak testi kapcsolat lenne köztünk) nem csak megkínoz, hanem akár meg is öl (mondjuk szex közben/helyett megkésel, megfojt, stb., minél brutálisabb, annál jobb). De persze nem agresszióból, csak így élné ki a vágyait. Mint mondtam, elég beteges gondolataim vannak. De ezek inkább maradjanak csak fantáziák...

19/L

2016. ápr. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!