Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Suaron vs Darth Vader?

Suaron vs Darth Vader?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye. Egy képzeletbeli csatában ki győzne. :D Sztem egyértelmű, hogy Sauron :D

2016. márc. 10. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sauron, mivel az ő ereje szinte végtelen, és mellesleg halhatatlan.
2016. márc. 10. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, ha Darth Vader a halálcsillagban ülne akkor kicsit egyértelmű a képlet. 1v1 biztos hogy Sauron.
2016. márc. 10. 22:54
 3/13 A kérdező kommentje:

Sauron a császár ez nem vitás. :D

Itt egy másik. Darth Vader vs Predator? :D

2016. márc. 11. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Sauron* de amúgy igen ő mert Darth Vader mégis csak egy ember. Ha már Predator hát nem tudom nem ismerem az Alient, de látatlanban Vader bácsira szavazok elég jól tolja azért. :D
2016. márc. 11. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Darth Vader vs Predator esetén, Vader a nyerő. Hiába válna láthatatlanná a predátor, Vader az Erő segítségével megérezné a jelenlétét, és simán megfojtaná.
2016. márc. 11. 13:29
 6/13 anonim ***** válasza:
4%
Nem olvastam A Gyűrűk Ura könyveket, mert nekem túl happy end-es történet, így nem tudom abban hogy volt, de elég vicces és egyben szánalmas volt,ahogy a filmben levágták Sauron ujját és vége lett...
2016. márc. 12. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

6

A Gyűrűk ura tobzódik az ilyen logikai buktáktól. (úgy írom ezt, hogy én is szeretem). Például: Sauron a legerősebb lény Középföldén, ennek ellenére egy mezei karddal elpusztítják. Meg elég okos ellenségnek van beállítva, de pl a végén miért nem küldi oda a Nazgúlokat a vulkánhoz, ha már Frodót észrevette?! Hogy lehet egy főgenya ennyire hülye?

2016. márc. 12. 16:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát igen. Sok mindenben sántít az egész. A másik. A film 3. részében, miért nm öli meg a boszorkány úr Gandalfot? :D Csak egy suhintás kellett volna neki. Engem ez is elgondolkodtatott.
2016. márc. 14. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló, egyik sem logikai baki, csak te nem vagy képes fölfogni a történetet. :D
2016. máj. 29. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:

9

Akkor taníts, te nagyon okos!

2016. máj. 29. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!