Mi a véleményetek a Csillagok Háborúja VII. részének zenei világáról?
Jó lett, de elmaradt a többi rész zenéjétől. Williams se lesz már fiatal :(
Viszont szerintem van 3 track, ami megállja a helyét a régiek mellett is: Rey's Theme, March of the Resistance, The Jedi Steps
Mikor kijöttem a moziteremből én is azt gondoltam magamban, hogy milyen jellegtelen az új zene. Aztán meghallgattam párszor az albumot. Így már nem olyan rossz a helyzet, de a korábbi részektől tényleg elmarad.
A régi zenék még mindig zseniálisak, megvan a libabőr faktor.
Sokadik meghallgatásra már én is némileg jobbra értékeltem az utóbbi napokban, mint korábban bár így is vannak amik elég gyengék.
Tény, hogy nem voltak olyan epikus jelenetek, amik olyan zenét igényeltek volna, noha pl nálam a Baljós árnyak c. epizód volt a legalja az egésznek, és ott a zenei világ emelte ki nagyon jóra a filmet, ott óriásit dobott a véleményen.
Nagyon kíváncsian várom a VIII. részt, szívem vágya hogy Darth Vader indulóját valami új formában hallhassam ( meg hogy a film is jó legyen persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!