Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok kis pénisszel?
Figyelt kérdés
Véleményt, tapasztalatokat szeretnék tőletek. Lehet e jó a szex egy kis farkúférfival. Esetleg tudtok e olyan pózt vagy trükköt amivel élvezetesebb lehet a szex.
Köszönöm!
2016. márc. 10. 09:38
1/8 anonim válasza:
Próbáljátok meg állva. Az nagyon jó és szerintem oda elég a kis pénisz. Azt mondják hogy a pénisz kicsi legyen de játékos. Úgyhogy ne izgulj.
3/8 anonim válasza:
Kis bohóc is tud nagy cirkuszt csapni
4/8 anonim válasza:
Én a nyakába tettem a lábam, igyekezve minél jobban összeszorítani. (na nem a nyakát). De aztán pár alkalom után hozzá is szoktam, és akkor már ilyen trükkök nélkül is nagyon tudtam élvezni
5/8 anonim válasza:
Én is megkérdezném: mi számít kicsinek szerinted?
6/8 anonim válasza:
Ajánlom a 4-es válaszoló tanácsát!
Ebben a pozícióban,jó mélyen be lehet hatolni még kis farokkal is.És így ráadásul az ékszer jelző is megilleti a női lábakat(olyan nyakba valóak :))
Én is megkérdezném,hogy mennyi az annyi?:)
7/8 anonim válasza:
Nekem 14,5-15 cm, 25 éves vagyok, szerintetek válaszoltok fiúk-lányok?
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!