Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig mekkora pénisszel volt a legjobb szex számotokra lányok? Minél nagyobb annál jobb volt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 14:48
1/7 anonim válasza:
13 cm.
Lehetett durvulni, a hosszabb pénisz fájdalmat tud okozni ha nem vigyázunk. ( nálam legalábbis)
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Nekem is ez a méret jön be inkább.
3/7 anonim válasza:
14-16 cm körüli és átlagnál nem vastagabb.
4/7 anonim válasza:
Ne legyen vastag, mert szűk vagyok. Hosszúságra nincs kedvenc.
5/7 anonim válasza:
Ez nem igazan meretfuggo szerintem! Most kovezzetek meg,de reszemrol akkor sem! Tudom mindig az van,hogy kamu,hogy a meret nem lenyeg,mert nagyon is lenyeges! Nalam nem! Exemnek atlagos volt 17cm atlagos vastagsaggal,nem elveztem!soha nem tudtam elmenni! Aztan egy ugyan olyan merettel,csak gyorsabb tempoba,azt viszont elveztem! A jelenleginek meretileg nem tudom,de sokkal nagyobb,vastagabb is de ha tul melyre hatol,kellemetlen! Viszont! Nalam inkabb a tempo a lenyeg! Ha lassan csinaljuk akkor nem mondanam,hogy elvezem,viszont amikor turhozunk (o is gyorsan szereti es en is) olyankor egyszeruen szavakkal nem lehet elmondani/leirni,hogy mit erzek! Nincs olyan egyuttletunk,amikor ne mennek el (szam szerint nem tudom hanyszor) nagyon nagyon sokszor!szoval szerintem ertemes tempoban is valtoztatni,probalgatni,mert lehet cssk az az egy nem passzol!
6/7 anonim válasza:
Volt páromé 19 volt kb, egy szeretkezés alatt 1x tudtam elmenni. Mostani páromé 13 és 4x5 tuti elélvezek, iszonyatos amit tud csinálni, és hiába élvez el, kb 3 perc és újra áll neki.
7/7 anonim válasza:
17cm és vastag, 4-5 alkalommal simán elmegyek tőle és én vallom, hogy minnél nagyon annál jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!