Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig mekkora pénisszel volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig mekkora pénisszel volt a legjobb szex számotokra lányok? Minél nagyobb annál jobb volt?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

13 cm.

Lehetett durvulni, a hosszabb pénisz fájdalmat tud okozni ha nem vigyázunk. ( nálam legalábbis)

2016. márc. 8. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Nekem is ez a méret jön be inkább.
2016. márc. 8. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
14-16 cm körüli és átlagnál nem vastagabb.
2016. márc. 8. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen vastag, mert szűk vagyok. Hosszúságra nincs kedvenc.
2016. márc. 8. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem igazan meretfuggo szerintem! Most kovezzetek meg,de reszemrol akkor sem! Tudom mindig az van,hogy kamu,hogy a meret nem lenyeg,mert nagyon is lenyeges! Nalam nem! Exemnek atlagos volt 17cm atlagos vastagsaggal,nem elveztem!soha nem tudtam elmenni! Aztan egy ugyan olyan merettel,csak gyorsabb tempoba,azt viszont elveztem! A jelenleginek meretileg nem tudom,de sokkal nagyobb,vastagabb is de ha tul melyre hatol,kellemetlen! Viszont! Nalam inkabb a tempo a lenyeg! Ha lassan csinaljuk akkor nem mondanam,hogy elvezem,viszont amikor turhozunk (o is gyorsan szereti es en is) olyankor egyszeruen szavakkal nem lehet elmondani/leirni,hogy mit erzek! Nincs olyan egyuttletunk,amikor ne mennek el (szam szerint nem tudom hanyszor) nagyon nagyon sokszor!szoval szerintem ertemes tempoban is valtoztatni,probalgatni,mert lehet cssk az az egy nem passzol!
2016. márc. 8. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt páromé 19 volt kb, egy szeretkezés alatt 1x tudtam elmenni. Mostani páromé 13 és 4x5 tuti elélvezek, iszonyatos amit tud csinálni, és hiába élvez el, kb 3 perc és újra áll neki.
2016. márc. 8. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
17cm és vastag, 4-5 alkalommal simán elmegyek tőle és én vallom, hogy minnél nagyon annál jobb :)
2016. márc. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!