Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek beteges ha egy...

Szerintetek beteges ha egy csaj élvezi ha szex közben kínozzák/büntetik? 18/L

Figyelt kérdés
Már egy ideje foglalkoztat ez a téma. És kipróbálnám.

2016. márc. 12. 13:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ha csak azt élvezi, hogy megpaskolják, kicsit elfenekelik, az szerintem nem beteges, de ha azt szereti, hogy véresre verik, na az már beteges.
2016. márc. 12. 13:05
 2/12 anonim válasza:
Az első jól leírta, nincs vele gond ha mértékkel csinálja az ember. De ahogy látom a tagekben ott van a kínzás is, úgyhogy kicsit hajaz már a beteges felé szerintem.
2016. márc. 12. 13:14
 3/12 Titusztitusz ***** válasza:
46%
Szerintem beteges...És úgy nevezik ezt a fajta mentális betegséget hogy:Mazochizmus...
2016. márc. 12. 13:14
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Rossz kislány! Még a jó kategóriát sem találod meg. Ezért el kellene fenekelni!
2016. márc. 12. 14:14
 5/12 anonim válasza:
6%
A neve nimfó mánia. Ku*va egy betegség...
2016. márc. 12. 14:54
 6/12 anonim válasza:
100%
#5 A nimfománia mást jelent.
2016. márc. 12. 14:59
 7/12 anonim válasza:
92%

Igen,az.Trauma érhetett amit elfojtottál.Biztosan a te hibádból vagy legalább is ezt érzed.Valószínüleg ezért vonz ez.

*én is szeretem ha kínoznak közben.

N20

2016. márc. 12. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább izgató ;) Az tuti, hogy nem unalmas a szexuális életük :D
2016. márc. 12. 16:13
 9/12 Mojjo ***** válasza:

Én nem gondolom azt, hogy feltétlen bármiféle trauma kellene ilyesmi kialakulásához. Sőt. Sok lányban van szubmisszív hajlam, főleg szex közben sokan élvezik a domináns-szubmisszív játékokat. Ennek egy erős megnyílvánulása ez. Kicsit sem gondolnám betegesnek.

Kedves kérdező! Ha szabad beleszólnom: szerintem két dologra kell nagyon figyelned: az egyik az, hogy óvatosan csináljátok, véletlen se legyen belőle semmiféle maradandó károsodás, baj, akárcsak heg, ilyesmi és CSAK addig menjetek, amíg neked jól esik. Erre érdemes valami biztonsági jelszót kitalálnotok, amit ha kimondasz, a pasid tudja, hogy le kell állni. A másik, hogy nagyon körültekintően és óvatosan válassz pasit, olyat, akiben tényleg meg lehet bízni. Félő, hogy azok egy része, aki belemegy a csajok akárcsak szex közbeni kínzásába, az valójában is erőszakos. Persze vannak olyanok, akik abszolút nem és ezt csak és kizárólag szexuális játékok keretében teszik, tisztelettel és óvatosan, odafigyelve. Csak ezt ne nézdd be.

2016. márc. 13. 13:08
 10/12 anonim válasza:

Szerintem nem az a beteges ahogyan szereti, hanem az LEHET beteges amiért azt szereti!

Ennyi, röviden!

2016. márc. 29. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!