Miért nézik le sokkal többen azokat, akik hisznek a szellemekben, mint azokat, aki például Istenben hisz?
Egyáltalán, miért kell lenézni valakit a hite miatt? Főleg, ha ő magának be is tudja bizonyítani a dolgokat...
Ezért most jönni fog majd a sok lehülyéző komment, de nem érdekel:
Én például mindig is hittem a szellemekben, és mióta találkoztam, illetve kapcsolatba is léptem eggyel, azóta aztán 101%-ban hiszem, hogy vannak.
Emellett ismerek egy mélyen vallásos embert, aki úgy nyilatkozik Istenről, mintha a szomszédja lenne, mintha tény lenne, hogy ő van - holott saját bevallása szerint még semmi fizikai bizonyítékot nem kapott róla csak egyszerűen tudja, hiszi.
Namost a helyzet az, hogy sokan hülyének nézik emiatt őt is, de még többen engem a saját hitem miatt. Miért nem lehet elfogadni ezt is ugyanúgy - főleg, hogy ittmaradt lelkekkel már többen kapcsolatba kerültek jóval, mint Istennel?
Egyébként most jöhetnek ide a "térítők" a nem tudom, milyen gyülekezettől meg oldaltól meg izé, hogy hát ez a két dolog nem ugyan az - de az a helyzet, hogy ilyen értelemben ugyanaz, mert egyik létezését, illetve nemlétét sem lehet 100%-os bizonyossággal megállapítani.
Ezen kívül én személy szerint nem hiszek se Istenben, se semmiben - csak annyiban, hogy mindennek van valami értelme ezen a világon - úgyhogy az önjelölt térítőket ez úton kérném szépen arra, hogy ilyen célú kommenteléssel ne fárasszák magukat. Köszönöm :)
Bizonyos felmérések szerint a világ népességének 96 százaléka (!) hisz valamilyen felsőbbrendű teremtő lényben. Azt hiszem könnyen belátható, hogy a szellemekben ennyien nem hisznek. Még akkor is így van, ha ez a 96% talán kicsit túlzó ... Innentől meg vond le magad a következtetést ...
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!