Hiszel a szellemekben?
Ha igen, történt már veled olyan dolog ami szerinted valami láthatatlan lény volt.. most arra gondolok, hogy magától leesett valami, vagy ilyesmi, ha történt akkor meséld el!
Tudom, hogy már fel van rakva ez a kérdés, de nem biztos, hogy ugyanazok az emberek járnak itt is, mint a másik kérdésben..
Attól függ mit nevezel szellemnek.
Az ektoplazmából felépülő, fehéres derengésben lebegő huhogó akármikben, amelyek tárgyakat mozgatnak, nem hiszek. Nem is volt ilyen tapasztalatom.
Viszont abban hiszek, hogy az ember halála után "kilép a testéből" és test nélküli entitásként, lélekként, szellemként, ahogy tetszik, létezik, amely maradhat a Földön, vagy eljuthat a "mennybe". De ezek teljesen mások, mint amilyennek a hollywoodi filmekben ábrázolják.
Szerintem olyanok, akik mindent látnak, mindent éreznek maguk körül, de őket nem látja, nem érzékeli senki és nincsenek semmi hatással a világra.
Kb. olyanok, mint amikor az ember azt mondja, hogy elhunyt szeretteink odafentről figyelnek minket.
Hiszek bennük!
Tapasztalat is van:
A párom lakásában évente átlagosan 2x jelenik meg egy öreg nő nagyjából uyganazokbana hónapokban tavasszal és összel.. A párom fogékony az ilyesmire, legelőször 2005 ben észlelte, a furdőszobában a csempén a párából kirajzolódott egy arc forma és egy felsőtest korabeli ruhában pár pillanatra, többször látta lebegni a szobában de oylan is volt hogy aludt, felébredt és ott állt az ágya mellett egy pillanatig aztán eltünt.
Volt hogy beszélgettünk az ágyon fekve felszabadultan valamiről aztán egyszercsak elcsuklotta hangja lemerevedve bámult egy irányba rezzenéstelen arccal és utánna szinte ugy kellett megérintenem hogy reagáljon akkor mondta el hogy megint látta az öregasszonyt!
Volt amikor én is jelen voltam én nem láttam de a hideg rázott valamitől és utánna egy pár perccel mondta el hogy megint itt volt a néni.
Egy időben elkezdtek tönkremenni az elektromos készülékek... Egy ugyanazon héten xart be a mosógép a tv a laptop és a hajszárító.
A legutolsó észlelés volt a legdurvább a szobában a levegő hirtelen lehült először azt hittük bedöglött a fütés, rendesen látni lehetett a lehelletet eközben a párom felállt az ágyról nem szólt semmit csak kiment a folyosóra és nézett ki az ablakon. Késöbb elmondta hogy az öregasszony volt itt és ő követte a szobából kifelé a bejárati ajtóig ahol is kifelé mutatott a kezével a kertbe ahol egy férfi lógott felakasztva.
Apám 2 éve halt meg kb fél évvel a halála után örökbefugadtunk egy nagyobb testü kutyát ez már az én lakásomban történt, ahol apámmal is éltünk.
A kutya bent volt egyik este, én gépeztem, van egy kedvenc helye az ágyam alatt.
A kutya odajött a fotelhez és nézett rám, aztán elkezdett a plafon felé nézni majd ide oda kapkodta a fejét és elkezdett ugatni aztán fel alá rohangálni a szobában mintha látna vagy kergetne valamit.
Én végig a fotelemben ültem ledermedve, és az egész jelenetet felvettem a telefonommal, a kutya végül mint akire rávertek be húzott az ágyam alá és ki sem jött onnan utánna úgy kellet kihúzni!!
Azt megfigyeltem a páromon hogy akárhányszor jelenése van nem beszél nem válaszol csak cselekszik!
Azt modja ez azért van mert ha nem figyel végig oda akkor megszakad a kapcsolat ugyanakkor azt mondja hogy ilyenkor is hall és megért mindent amit mondok csak nem akar reagálni de végig döntésképes állapotban van!
A legutolsó eset óta elkezdünk magunknak naplót írni a dolgokról.
Köszönöm a válaszokat..
Én mikor a barátnőmnél alszok, akkor kb. 10 körül lekapcsoljuk a villanyt hogy alszunk..xD és akkor mindig halljuk mintha valaki mászkálna a szőnyegen.. felkapcsoljuk azonnal a villanyt.. semmi... de elég ijesztő és idegesítő már egy idő után..
03:46 ez komolyan nem játék!! nem is értem, mért hiszik azt az emberek, hogy ez ilyen jó szórakozás..... rohadtul nem az. de hiába magyarázzák ezt el nekik, csak azért is játszadoznak!! majd egyszer jól megszívják, aztán rájönnek, hogy talán még sem kellett volna... de nem fogom itt példákat, meg tapasztalatokat írni, bocsi.
Amúgy a kérdésre válaszolva, igen, hiszek bennük :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!