Hiszel a szellemekben?
Figyelt kérdés
Ha igen, történt már veled olyan dolog ami szerinted valami láthatatlan lény volt.. most arra gondolok, hogy magától leesett valami, vagy ilyesmi, ha történt akkor meséld el!
Tudom, hogy már fel van rakva ez a kérdés, de nem biztos, hogy ugyanazok az emberek járnak itt is, mint a másik kérdésben..
2009. nov. 28. 21:39
11/13 anonim válasza:
Érdekes h csak azt pontozzák le,aki hisz bennük...-.-~
első voltam
12/13 anonim válasza:
hiszek bennük.
De azért érdekes,hogy nem nézek ilyen filmeket, és tényleg nem láttam soha(azt hiszem) szellemet...
13/13 anonim válasza:
nem és szerintem igen buta ember,aki elhisz ilyeneket.na dehát "jóslás" is megy a tv-ben,szóval akkor ezt miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!