Ez most mi? Valami képesség?
Figyelt kérdés
Én minden reggel buszozok. Már 2 honapja van az amikor a buszon ülök és letudom halkitani a fülemmel a busz hangját
Igen elég hülyén hangzik
Az van amikor a busz hangos főleg a csuklósnál akkor én tudom irányítani a fülemmel a hang erősseget
Ezért nem zavar a busz hangja
Ez csak nálam van?
Iranyitom a fülem hogyan halljam?
Ha valaki nem hiszi el megertem
2016. márc. 3. 20:14
1/3 anonim válasza:
Sztm csak megszoktad és egy idő után már nem figyelsz rá. Vagy kezdesz süketülni, nem kéne max hangerőn hallgatni a zenét...
2/3 Párnahuzat válasza:
Ez teljesen normális. Ha valamire nagyon koncentrálsz, ki tudod szűrni a dolgokat. Én a szememet is el tudom ,,sötétíteni" úgy, hogy a szemem nyitva van, és semmi nem látszik. (De orvos is mondta, hogy ez nem egészséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!