Volt már veletek olyan hogy valami nagyon viccesen hülyeséget írtatok egy dolgozatba? : ) pl:A Szent Jobb István király bal keze volt (by:oszt. Társam)
"Én elsős egyetemistaként egy szervetlen kémia dolgozatban "feltaláltam" a negatív pH-t."
Van negatív pH amúgy, szóval nem volt feltétlenül hülyeség, amit mondtál. Sajnos nekem nem jut semmi ilyesmi az eszembe, mert olyan régen jártam suliba.... Bár, ökológia vizsgán fogadtunk az egyik haverommal, hogy ki tudja többször leírni a dolgozatban, hogy "explicite" (persze mindig megfelelően alkalmazva), mert az volt az előadó szavajárása. Én nyeretem 45-tel, a 3 oldalas dolgozatban. Akkor viccesnek tűnt. :-D
Ez ugyan nem dolgozat, de amikor egy nyolcadikos irodalom órán Radnóti Tétova óda c. versét hangosan felolvasta az egyik osztálytársam, a "cirmos éj" helyett azt mondta, hogy citromos éj :D Mindenki, beleértve a tanárt is, perceken keresztül röhögött :D
Egy ötödikes irodalmon meg, amikor a János vitézt vettük, az egyik osztálytársam "haragos, vad férje" helyett mondta, hogy három vad férje xD Fogalmam sincs, hogyan sikerült neki a haragos szót háromnak olvasnia, lehet fáradt volt szegény :'D
Meg ugyancsak ötödikben volt, amikor valaki azt írta egy töridolgozatba, hogy a szépség és szerelem istennője Xerxész. x'D
Meg (ez már középiskolában volt) egy spanyoldolgozatban elrontottam a ragozást, és a "te quiero" (szeretlek) helyett azt írtam, hogy "me quiero" (szeretem magam). :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!