Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy valami nagyon viccesen hülyeséget írtatok egy dolgozatba? : ) pl:A Szent Jobb István király bal keze volt (by:oszt. Társam)

Figyelt kérdés
Írnátok nekem ilyeneket?:D:D
2010. márc. 31. 20:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Én elsős egyetemistaként egy szervetlen kémia dolgozatban "feltaláltam" a negatív pH-t."

Van negatív pH amúgy, szóval nem volt feltétlenül hülyeség, amit mondtál. Sajnos nekem nem jut semmi ilyesmi az eszembe, mert olyan régen jártam suliba.... Bár, ökológia vizsgán fogadtunk az egyik haverommal, hogy ki tudja többször leírni a dolgozatban, hogy "explicite" (persze mindig megfelelően alkalmazva), mert az volt az előadó szavajárása. Én nyeretem 45-tel, a 3 oldalas dolgozatban. Akkor viccesnek tűnt. :-D

2012. aug. 16. 21:43
 32/35 anonim válasza:
Már 2016 van de remélem még olvassátok páran . :D Töri felmérőt írtunk és a szecesszió volt a téma . Minden nagyon király volt , mindent tudtam de a végén jött a "képfelismerés" , aztán jött egy olyan kép amin egy épület szerepelt . Nagyon hasonlított a városunkban levő Kultúrpalotára és az osztálytársam ezt hangosan meg is jegyezte , nekem a nap utolsó óráján és a felmérő utolsó kérdésénél pont elég volt . :D Majd nagyba a város nevét is oda írtam , hogy IGEN EZ ITT TALÁLHATÓ . :D Óra végén már akarom mondani , hogy : "Áh , milyen laza volt az utolsó kérdés ! " , de hamar elment a kedvem mikor említették , hogy ez egy másik országban található Múzeum volt ! :D A fejem piros árnyalatokban pompázott és azon agyaltam , hogy írhattam ezt . Mindenesetre nem annyira "nagy" baki de elég cikis volt (mondjuk furcsálltam is , hogy miért van a háttérben egy domb de akkor is hasonlított :D) . Ezeken nem kell rágódni , mindenki bakizik , a tanár meg jót röhög rajta és elfelejti . Igazából attól féltem , hogy a tanárnő mit gondol majd, nem is jegytől mivel 0.(valami) nem sok . :D
2016. ápr. 5. 21:02
 33/35 anonim válasza:

Ez ugyan nem dolgozat, de amikor egy nyolcadikos irodalom órán Radnóti Tétova óda c. versét hangosan felolvasta az egyik osztálytársam, a "cirmos éj" helyett azt mondta, hogy citromos éj :D Mindenki, beleértve a tanárt is, perceken keresztül röhögött :D

Egy ötödikes irodalmon meg, amikor a János vitézt vettük, az egyik osztálytársam "haragos, vad férje" helyett mondta, hogy három vad férje xD Fogalmam sincs, hogyan sikerült neki a haragos szót háromnak olvasnia, lehet fáradt volt szegény :'D

Meg ugyancsak ötödikben volt, amikor valaki azt írta egy töridolgozatba, hogy a szépség és szerelem istennője Xerxész. x'D

Meg (ez már középiskolában volt) egy spanyoldolgozatban elrontottam a ragozást, és a "te quiero" (szeretlek) helyett azt írtam, hogy "me quiero" (szeretem magam). :d

2016. okt. 1. 22:28
 34/35 anonim válasza:
Az osztálytársam azt írta be, hogy Petőfi Sándor 2200-ban született. Vagy 2 hétig ezen nevetett az osztály
2022. jan. 5. 20:58
 35/35 anonim válasza:
Azt írtam valamelyik fogalmazásomba, hogy 14. Század Olaszországa💀 és még én akarok emelt törizni..xd
dec. 15. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!