Volt már veletek olyan hogy valami nagyon viccesen hülyeséget írtatok egy dolgozatba? : ) pl:A Szent Jobb István király bal keze volt (by:oszt. Társam)
Egyik osztálytársam, egy hittan dolgozatban a betegek kenetével kapcsolatban megalkotta a halálminőség fogalmát.
De volt már irodalom felelésen Széchenyi Lajos, nomeg János és Iluska helyett Jancsi és Juliska...
Én egy Ábel a rengetegben dolgozatba írtam be Hunyadi helyett Háry Jánost... :'D
Töri dolgozat volt, és Mohammed születési idejét kérdezték. Ismerősöm nem tudta, gondolta legalább megtippeli.: 666-ra... epicfail :D:D
Jah egy barátomnak hála már azt is tudom, hogy Bartók Béla feltalálta a hidrogénbombát. :)
Mindegyik válasz vicces és persze hasznos.:DDD
(Y)
Egyik osztálytársam a Sziklás Madonna helyett azt írta dolgozatba, hogy Mária a barlangban.
Én meg Lipótmező helyett Liliputot.
ált. isk. 6. osztály, egyik osztálytársam azt mondta: olasz zeneszerző - Antonio Banderas
ált. isk. 4. osztály, a ráütött a tőkére helyet " ráütött a tökkére"-t olvastam
ált isk. 8. osztály, földrajz órán F.I. tanárúr tölgyesek helyett TŐGYESEK-et írt a táblára. -vajon mi járt a fejében?
13:22-es vagyok:
Volt osztálytárs
I. István 997-965-ig uralkodott
háháháháh:DDD
(Y)
Föci óra:
Erre fele gyakori a kondomkeselyű xD
Egészségtan (bár ez nem ilyen dolgozatos)
Szval egészségtan->nemiség stb..XD és akk osztálytársam felkiált: Tanárnő! Lesz gyakorlatos óra?? XD
Elsőben a GY betűt tanultuk.Mondta a tanár:
-Na gyerekek mondjatok Gy betűs szavakat,Gy mint....
Én meg beordítottam hogy "Mint Győzike!"
Az osztály röhögött,a tanár meg kiküldött a folyosóra xDDD
Előző vagyok(a győzikés :D)
Eszembe jutott még pár baromság,de ezek az osztálytársaim hülyeségei!
Negyedikben volt:Már nemtom mit tanultunk,valami verset,s az volt benne hogy "Fő Hely".Haverom felelésen Fő Fejet mondott xDDDDD
Másik eset,szintén negyedikben.Furcsán hangozhat,de környezetből a magyarországon élő kisebbségeket tanultunk,de pont hiányoztam erről az anyagról,az ofőm meg olyan szemét volt,h engem feleltetett ebből,mikor meggyógyultam.Persze én nem tanultam.OFŐ kérdi:
-Melyik a legnagyobb kisebbség Magyarországon?
Akkor még 10 évesen nem tudtam,erre haverom beordítja:
-Hát a cigányok!!!!!
XDDDDDD
Meg töri doga volt,és az afrikából származó árucikkeket tanultuk(ez hatodikba volt).Haverom kiment,mondja a töri tanár:
-Leginkább milyen árucikkek jutottak Európába Afrikából?
Haverom rávágta:
-Afrikából leginkább,arany,ezüst,elefántcsont és négerek jutottak Európába!
XDDDDD
Töri doga, talán 8. osztály: a 12 pontból írtunk és a politikai státuszfoglyok szabadon bocsáttassanak helyett amerikai státuszfoglyokat írtam...
De a tanár jó fej volt. :)
10. osztály, oszt.társam: a Mona Lisát Leonardo DiCaprio festette... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!