Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy valami nagyon viccesen hülyeséget írtatok egy dolgozatba? : ) pl:A Szent Jobb István király bal keze volt (by:oszt. Társam)

Figyelt kérdés
Írnátok nekem ilyeneket?:D:D
2010. márc. 31. 20:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyik osztálytársam, egy hittan dolgozatban a betegek kenetével kapcsolatban megalkotta a halálminőség fogalmát.

De volt már irodalom felelésen Széchenyi Lajos, nomeg János és Iluska helyett Jancsi és Juliska...

Én egy Ábel a rengetegben dolgozatba írtam be Hunyadi helyett Háry Jánost... :'D

Töri dolgozat volt, és Mohammed születési idejét kérdezték. Ismerősöm nem tudta, gondolta legalább megtippeli.: 666-ra... epicfail :D:D

Jah egy barátomnak hála már azt is tudom, hogy Bartók Béla feltalálta a hidrogénbombát. :)

2010. aug. 29. 18:46
 22/35 A kérdező kommentje:

Mindegyik válasz vicces és persze hasznos.:DDD

(Y)

2010. aug. 29. 19:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyik osztálytársam a Sziklás Madonna helyett azt írta dolgozatba, hogy Mária a barlangban.

Én meg Lipótmező helyett Liliputot.

2010. aug. 30. 09:26
 24/35 anonim válasza:

ált. isk. 6. osztály, egyik osztálytársam azt mondta: olasz zeneszerző - Antonio Banderas

ált. isk. 4. osztály, a ráütött a tőkére helyet " ráütött a tökkére"-t olvastam

ált isk. 8. osztály, földrajz órán F.I. tanárúr tölgyesek helyett TŐGYESEK-et írt a táblára. -vajon mi járt a fejében?

2010. aug. 30. 15:19
 25/35 anonim válasza:

13:22-es vagyok:

Volt osztálytárs

I. István 997-965-ig uralkodott

2010. aug. 30. 17:09
 26/35 A kérdező kommentje:

háháháháh:DDD

(Y)

2010. aug. 30. 17:35
 27/35 anonim válasza:

Föci óra:

Erre fele gyakori a kondomkeselyű xD

Egészségtan (bár ez nem ilyen dolgozatos)

Szval egészségtan->nemiség stb..XD és akk osztálytársam felkiált: Tanárnő! Lesz gyakorlatos óra?? XD

2010. szept. 11. 21:55
 28/35 anonim válasza:

Elsőben a GY betűt tanultuk.Mondta a tanár:

-Na gyerekek mondjatok Gy betűs szavakat,Gy mint....

Én meg beordítottam hogy "Mint Győzike!"

Az osztály röhögött,a tanár meg kiküldött a folyosóra xDDD

2011. júl. 28. 19:48
 29/35 anonim válasza:

Előző vagyok(a győzikés :D)

Eszembe jutott még pár baromság,de ezek az osztálytársaim hülyeségei!

Negyedikben volt:Már nemtom mit tanultunk,valami verset,s az volt benne hogy "Fő Hely".Haverom felelésen Fő Fejet mondott xDDDDD

Másik eset,szintén negyedikben.Furcsán hangozhat,de környezetből a magyarországon élő kisebbségeket tanultunk,de pont hiányoztam erről az anyagról,az ofőm meg olyan szemét volt,h engem feleltetett ebből,mikor meggyógyultam.Persze én nem tanultam.OFŐ kérdi:

-Melyik a legnagyobb kisebbség Magyarországon?

Akkor még 10 évesen nem tudtam,erre haverom beordítja:

-Hát a cigányok!!!!!

XDDDDDD

Meg töri doga volt,és az afrikából származó árucikkeket tanultuk(ez hatodikba volt).Haverom kiment,mondja a töri tanár:

-Leginkább milyen árucikkek jutottak Európába Afrikából?

Haverom rávágta:

-Afrikából leginkább,arany,ezüst,elefántcsont és négerek jutottak Európába!

XDDDDD

2011. júl. 28. 20:04
 30/35 anonim válasza:

Töri doga, talán 8. osztály: a 12 pontból írtunk és a politikai státuszfoglyok szabadon bocsáttassanak helyett amerikai státuszfoglyokat írtam...

De a tanár jó fej volt. :)

10. osztály, oszt.társam: a Mona Lisát Leonardo DiCaprio festette... :)

2012. aug. 16. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!