Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Orvosilag lehetséges, hogy az...

Orvosilag lehetséges, hogy az anya, a nagyapa, és a nagyanya egy és ugyan az a személy legyenek?

Figyelt kérdés
Úgy szól az elméletem, hogy egy férfi eltárolja a spermáját, majd később nővé operáltatja magát (petefészekkel, meg mindennel együtt), és a saját eltárolt spermával megtermékenyíti magát. Ezután, az abból születő gyerekkel, ha felnő, közösül, és az abból születő gyereknek ugye az anyja, a nagyapja, és a nagyanyja egy és ugyan az az ember lenne, míg az apja a testvére is lenne egyben. Elvonatkoztatva hogy milyen utolsó undorító elmélet ez, tart már ott az orvostudomány hogy ez lehetséges legyen?

2016. jan. 29. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Én sem értem, hogy mi ebben az erkölcstelen. Valakik megint túltolták a vallásfundit.
2016. jan. 29. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Beltenyészet a köbön. :-))
2016. jan. 30. 11:17
 13/16 Girgoy ***** válasza:
48%
Ha eddig nem állt volna össze a kép: Te szeretnél egy korcsnak életet adni vagy olyannak, aki még magzati korban elvetél?
2016. febr. 8. 13:18
 14/16 Girgoy ***** válasza:
67%
Ez 11-re ment. Úgy látszik, ha valaki szándékosan megölünk vagy fogyatékossá teszünk, az nem erkölcstelen.
2016. febr. 8. 13:19
 15/16 anonim válasza:
52%

Beteges gondolatok.

De nézd csak meg például a Habsburgok festményein azokat az arcokat, (már eleve egy idő után nem engedték a művészeknek, hogy a látványt visszaadják a képeken)na az ott egy igazi beltenyészet, korcsok tömkelege...

A mai napig látszik, melyik származik vér szerint onnan.

Biztos lenne értelmesebb dolog is amin agyalni lehetne. :)

2016. febr. 8. 13:35
 16/16 Enigma-108 válasza:
17%

Te szerintem totál beteg vagy ha a kérdésed komoly ! :)

De hogy válaszoljak is a kérdésedre. A nővé operáltatástól még nem lesznek saját petesejtjeid. Nem tudom mennyire ismered a tényeket, de a férfiakban olyan nincs, hogy "petefészek", s mivel férfiből operáltatná magát nővé ezért "hozott anyagból dolgoznak". (magyarán nem lesz petefészke és saját petesejtjei sem...miért ? Imiért ! Mert a sejtszigetek specializálódása EMBRIONÁLIS korban történik, nem kifejlett felnőttében)

Abban viszont tévedsz, hogy nincsen abban semmi ha ilyen beteg dolgokon gondolkodik valaki.

1. mentális torzulás

2. a gondolat teremtő ereje már bizonyított dolog.

2016. febr. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!