Digitális technikában hazárdemnetesítéskor mi a különbség ha Ks (konjunktív alak) vagy Kp (diszjunkt) karanugh diagrammal dolgozunk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 17:05
1/3 A kérdező kommentje:
na mindegy átmentem :DD
2015. dec. 16. 17:58
2/3 anonim válasza:
Attól még h*lye maradtál. A konjunkció az ÉS, a diszjunkció a VAGY. A bementi variációk közötti kapcsolatra utal a tábla elnevezése. Az egyik tábla eredményét OR kapukkal a másikét AND kapukkal tudod megvalósítani elsődlegesen.
Arra már rájöttél, hogy mi az a vonal a mezők mellett?
3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy milyen kapukat kell használni, különben szerinted hogy mentem át? Arra tippeltem, hogy az eltérő hazárdfeltételek miatt (amikor kiolvasod) esetleg variálni kell a bemenetekkel de gondolondolom akkor nem.
2015. dec. 20. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!