Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a különbség a két lány...

LePeDő kérdése:

Mi a különbség a két lány edzése között a videóban?

Figyelt kérdés

Itt van ez a videó: [link]

Van benne egy rózsaszínbe öltözött nő meg egy kék nadrágos.

A kék nadrágos szerintem nagyon jól néz ki, szép vékony, míg a másik valahogy nem. Ő valahogy olyan izmos és kockás a hasa meg minden.

Én is olyan szeretnék lenni, mint a kék nadrágos és semmiképp sem olyan mint a rózsaszín.

Hogyan edzek? Mi lehet a különbség kettejük edzése között, hogy ekkora különbség van az eredményben? Ha ezt a videót lassanként folyamatosan gyakorolva megcsinálom (természetesen a diétám mellett), akkor szerintetek melyikőjükre fogok hasonlítani?

2013. dec. 29. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Leginkább az étrended, majd a genetikád dönti el, hogy hogyan fogaz kinézni. Az edzés, ha betartod rendesen a tömegnövelő majd a szálkásító időszak szabályait, szinte a "meg van avagy nincs meg" szintjén számít.

Hogy a maximumot hozd ki magadból (olyan értelemben, amiben te gondolod), először egy jól kiszámolt tömegelés, majd egy szigorú szálkásítás szükséges, és látni fogod, mekkora izomtömeget sikerül összehoznod, és mell milyen alacsony testzsír%-ot.

Amúgy iszonyat nyomi ez az oldal. Ha komolyabban érdekel a testépítés téma, a tudásodat ne innen szedd össze!

2013. dec. 29. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
De jesszusatyaúristen :D, azóta nézegetettem még azt a honlapot. Komolyan hagyd ott, borzalom, ami ott megy. Tipikus olyan szerkesztők, akinek inkább el kéne törni az ujját, minthogy írni hagyjuk.
2013. dec. 29. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az oldalt kérdeztem... Azt még nem is néztem meg, csak a videót küldték nekem és abban láttam a két lányt.
2013. dec. 29. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek a nők se a videótól lettek ilyenek..

A nőknek ugyanolyan keményen kell edzeniük az eredményért.Kondizas nélkül semmi közöd nem lesz a a rózsaszínhez de a kékhez se nagyon.

2013. dec. 29. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól van, ne is nézd meg, ritka nagy hülyeség :)

Az ilyen kinézethez vezető utat pedig már leírtuk. Súlyzós edzés tömegnövelő étrenddel, aztán szálkásítás. De véletlenül se ezen az oldalon nézz utána, hanem inkább pl. a builderen.

2013. dec. 29. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:

a rózsaszín egy ektomorf,vékony csontok,vékony ízületek,aki még szálkásító étrendet is tarthat.

a kék meg egy jól karbantartott körte típushoz tartozik, magasabb a testzsírja,jobb nőiesebb testalkat arányokkal rendelkezik.

egyszóval a két nő simán nézhet ki így akkor is ha ugyanazt az edzést végzik,mert teljesen más testalkat típusok.

és persze nem ettől a viditől ilyenek.

a kék mozdulatain látszik,hogy most csinálja életében először.

2013. dec. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!