Mi az elviselhetetlenebb? A folytonos viszketés, vagy tompa, de tartós fájdalom?
Figyelt kérdés
Nem véletlenül tettem Tudományok kategóriába a kérdést, mert itt pszichésen is meg kell vizsgálni a viselkedést egyes behatásokra. Alapvetően az ember a fájdalomtól fél a legjobban, de hajlamos véresre vakarni magát a fájdalomig, ha kínozza egy csípés.2015. nov. 10. 14:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem a fájdalom - a viszketést figyelmen kívül lehet hagyni, a fájdalom azonban mindig vészreakciókat indít el (elvégre, ez a célja).
2/6 anonim válasza:
Én is figyelmen kívül hagyom a viszketést. Ha fáj az rosszabb
3/6 anonim válasza:
Nekem évekig fájt tompán a vesekövem. Felőrli az ember idegeit egy idő után.
A viszketéssel az lehet a gond, hogy ha vakarjuk is, akkor durva sebek alakulhatnak ki. Vagy meg lehet állni, de az komoly frusztrációt okoz.
Nem tudom, melyik rosszabb. :)
4/6 anonim válasza:
Az is nagyon rossz, ha állandóan viszket egy érzékeny testrészed, attól sem nagyon tudsz aludni. Nem tudok dönteni, hogy melyik a rosszabb.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem évek óta fáj a forgóm, és már együtt tudok vele élni és aludni.
Viszont ha viszket egy csípés, addig nem tudok elaludni, míg ki nem vakarom annyira, hogy már ég, és akkor lenyugszom. Télen a hátam is folyton viszket, attól is megtudnék bolondulni.
2015. nov. 11. 10:12
6/6 anonim válasza:
A hátviszketés lehet vérkeringési problémáktól. Próbálj hideg-meleg vizes váltott zuhanyzást, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!