Mennyivel lesz másabb az eredmény?
Figyelt kérdés
Fotózásnál ha folytonos fényt szeretnék és ezt pár db erősebb reflektorral oldom meg, mennyivel lesz másabb eredmény, mint pl. normál stúdió lámpával?
Nagyon látszódna a különbség? Nagyon gáz lenne stúdióban azokat használni?
2012. nov. 6. 18:29
1/6 anonim válasza:
Sokan használnak állandó fényt, bár az én ismerettségi körömben a fotósok leginkább terepen használnak ilyesmit. Nincs ezzel baj csak figyelj rá, hogy adott színhőmérsékletű fényt adjanak és ne hatféle különbözőt. Amúgy az ilyen izzók nem olcsók. (A reflektorok szerintem nem alkalmasak.)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
De most kinéztem ezt a villanj körte nevű szettet, azt hiszem azzal kezdek majd gyakorolni. :)
2012. nov. 7. 17:39
3/6 anonim válasza:
Nem rossz cucc, van nekem is, amíg nem kevered más fényforrásokkal addig jól működik (eléggé fura a színhőmérséklete), meg hát nem is valami erős, de ezt leszámítva, pláne gyakorolni tökjó. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm!
Lehet hülye kérdés lesz, de ha veszek egy 45w-os szettet, azzal később tudok használni erősebb "villanj körtét"? Mert láttam van 82w-os is.
2012. nov. 8. 07:58
5/6 anonim válasza:
Jó kérdés, kérdezd meg erről szerintem a forgalmazót. Több eséllyel tud segíteni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz, köszönöm még egyszer! :)
2012. nov. 8. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!