Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csinálok napi 80 felüllést,...

Ha csinálok napi 80 felüllést, akkor mennyivel lehet laposabb a hasam? ÉS kb mikortól látható már eredmény?

Figyelt kérdés
reggel csinálnék 40-et meg este
2010. júl. 4. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 80 kevés. Én napi 300 felülést csinálok és kb 1 hét mire változik, de mellette nem árt diétázni.
2010. júl. 4. 14:38
 2/4 anonim válasza:
Ha most először kezdesz hirtelen felüléseket csinálni,olyan izomlázad lesz hogy másnap alig tudsz majd felkelni.Szép fokozatosan kell belerázkódni,és 2-3 naponta rátenni még 10-et,mellette diétázz,este 6-7 után már ne nagyon egyél,igyál sokat és 1 hónapon belül látni lehet az eredményt. Sok sikert!
2010. júl. 4. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :D a 40-et eddig is csináltam és majd növelni is szeretném :D
2010. júl. 4. 17:16
 4/4 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
nincs helyi zsírégetés. Mozgás során nem a dolgozó testrészről megy le a zsír, hanem egyenletesen, mindenhonnan. Ez annyiból nem igaz, hogy elhízni sem egyenletesen szoktunk, így fogyni sem egyenletesen fogunk. A zsírszövetekben található alfa2-receptorok felelősek, hogy hová rakódjon le a zsír, és ezek felelősek a zsírok mobilizásának gátlásáért. Az alfa2-receptorok egyenlőtlen eloszlása határozza meg, hogy elsőként hová hízzunk, és bizony onnan fogunk utoljára fogyni. Ezt nem tudjuk befolyásolni az adott testrész megmozgatásával. Teljesen fölösleges felüléseket csinálni a fogyás miatt, akkor már inkább menjünk le, és fussunk ahogy csak bírunk, az sokkal több kalóriát éget el.
2010. júl. 5. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!