Landau, Lifsic - Elméleti fizika VIII: Folytonos közegek
elektrodinamikája c. könyv megvan valakinek esetleg?
Figyelt kérdés
A 2010-es Typotex kiadásra lenne szükségem konkrétan, már egy jó ideje kutatok utána, de sajnos mindezidáig eredménytelenül. Fontos részét képezné a jelenlegi és későbbi tanulmányaimnak, ezért, ha valakinek csak infója van arról, hogy hol tudnék beszerezni egy példányt, annak nagyon hálás lennék!
Ha beszerezni nem is, de belenézni vagy kikölcsönözni egy könyvtárban is tudod...
2015. júl. 22. 00:57
2/9 Tom Benko válasza:
Ezzel az a gond, hogy ha ezret nyomnának ki, akkor is felszippantaná már kiadás előtt a sok egyetemista. Én is évek óta vadászom.
2015. júl. 22. 10:22
3/9 anonim válasza:
Pdf-ben már nem is lenne jó nektek?
2015. aug. 2. 14:02
4/9 Tom Benko válasza:
Azt nehéz ágyban fekve olvasgatni.
2015. aug. 2. 14:11
5/9 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ebben az esetben miért nem nyomnak akkor mondjuk 2000-et? Lenne rá kereslet, pénzt keresnének vele és mégse?
2015. aug. 3. 08:45
6/9 anonim válasza:
Mondjuk én ezt nem értem. :)
Felajánlom, hogy küldöm a linket. Ha egyszer "fontos részét képezné", akkor nem mindegy, hogy milyen formátumban olvassa az ember az igét? :)
Igaz ugyan, hogy amit én tudok linket, az a 1986-os kiadás, de speciel a weblapjuk szerint a 2010-es typotex az meg megvehető elektronikusan negyedáron.
Ha a kérdezőnek is kétsége van, elárulom, hogyan kell esténként ágyban fekve elektronikus könyvet olvasgatni: a módszer a "tablet" kulcsszóval közelíthető.
Na, léptem. :)
2015. aug. 3. 10:48
7/9 A kérdező kommentje:
Talaltam egy oldalt, ahol ingyenesen - raadasul legalisan - le is toltheto, sajat hasznalatra. Szoval nincs akkora vesz, de koszonom az eddigi valaszokat!
Azert megjegyzem, hogy egy konyv megiscsak kenyelmesebb, szemkimelobb, emberkozelibb, arrol nem is beszelve, hogy egy ilyen peldany a "szemelyes ereklye" magaslatait kepviselhetne a konyvespolcon. Tehat, amint lehetosegem lesz ra, megveszem fabol is, addig "sajnos" arad a szilicium formatum.
2015. aug. 5. 03:22
8/9 Tom Benko válasza:
Nekem is valahogy jobban tetszik a könyvekkel megrakott polc, mint a csupasz fal, előtte egy tablettel.
2015. aug. 6. 13:16
9/9 anonim válasza:
Én ha pdf-ben találok egy érdekes könyvet, amit esetleg papírformában nem kapnék meg, vagy túlságosan is sok pénzt kellene kiadni érte, akkor be szoktam vinni a fájlt nyomtatóirodákba, és egy 400 oldalas könyvet 1-2000-ért megcsinálnak spirálozással együtt, és így is kényelmesen lapozgatható. Nyilván van egy-két tényező, amit mérlegelni kell: például zavar-e ha 2 oldal megy egy lapra (egyik oldalára), vagy fontos-e, hogy színesek legyenek az ábrák stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!