Ki szerint Einstein nem volt okos?
Vonatkoztass el a földönkívüli körítéstől, és még úgy is egy zsenit fogsz látni: [link]
Einstein borzasztóan sokat adott a világunknak, kezdve ott, hogy kiemelkedő publikációja miatt még az évet is a "csodák évének" hívták akkoriban. Olyan módon szemlélte a világegyetemet, mint azelőtt senki más, hozzá csak Teslát és Da Vincit tudnám hasonlítani. Az, hogy meg lehet támadni az elméleteit (melyek közül több 100%osan bizonyosságot nyert már), tény és való, és meg is kell támadni, mert ezért lehetséges a világ fejlődése. De azt is meg kell értenünk és látnunk, hogy Ő (és a hozzá hasonlók) olyasmit értettek meg és láttak meg, amiket mi, átlagemberek, még csak elképzelni sem tudtunk volna.
Hát, nekem ez lenne a véleményem.
"Lehet hogy akkoriban o volt a legokosabb de sztem ma mar a legtobb elmeletevel nem lehetne egyet erteni."
Ezt nyugodtan fejtsd ki bővebben. Kezdve azzal, hogy mit is jelent a "legokosabb".
E csodálatos pü-t a kérdezőtől kaptam:
"Te vagy a buta en a legokosabb vagyok hozzad kepest tuti mer a kerdesre mar felelni azt jem tudsz xd latsz valahol olyat h rolam van szo?? Nem ez volt a kerdes ulj le egyes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!