Albert Einstein pacifista és nagyon okos ember volt, hogy élhetett mégis csak 76 évet?
Figyelt kérdés
Még legalább 10 évig kellett volna élnie.2014. aug. 29. 21:01
2/9 anonim válasza:
Attól,hogy valaki okos és pacifista,nem jelenti azt,hogy sokáig él.A kettőnek semmi köze egymáshoz..
3/9 anonim válasza:
:D Most erre mit lehet mondani? -.-
4/9 anonim válasza:
Legalább már azt is tudjuk hogy kérdező te nem vagy okos.
5/9 A kérdező kommentje:
Én ezzel azt akarom mondani, hogy élhetett volna még 10 évet szerintem.
2014. aug. 29. 21:50
6/9 anonim válasza:
76 év sem olyan rossz életkor. Van aki húsz évesen meghal rákban. Sajnos nem érdem alapján dől el, hogy ki meddig él.
8/9 anonim válasza:
Ha krumpli az sárga és gömbölyű akkor 2+2 az hogy-hogy csak négy??
9/9 anonim válasza:
Uristen hulye emberek en ertem az osszefuggest! A kerdezo sztem arra gondol hogy ha olyan okos lett volna akkor vmit kitalt volna hogy sokaig eljen ugy taplalkozott volna stb.. Sztem erre gondol a kerdezo bugyuta valaszadok.. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!