Két nagyon okos többegyetemes szülőnek csak szintés okos gyereke születhet?
Figyelt kérdés
Mennyi az esély arra, hogy két matekzseninek például olyan gyereke születik aki kixsit sem konyít a matekhoz?2010. márc. 13. 00:27
11/14 anonim válasza:
szüleim oksak, diplomásak, értelmesek. én szintén elég okos vagyok, egyetemre járok, de az öcsémbe semmi értelem nem szorult. szakmunkásba jár, mert pl egyáltalán nem érti a matekot, még az áltsulis anyagot sem. pedig különtanár is volt, minden. anyumék elfogadták, ez van.
12/14 anonim válasza:
Hát éppen a matek az, ahol csak neveléssel nem lehet semmit elérni, ha nincs a gyereknek érzéke hozzá, akkor minden hiába.
De a gyerek nem csak a szülötöl örökölhet tulajdonságoakt, hanem az összes ösétöl is, és olyan azért nincs, hogy MINDEN ös matekzseni.
13/14 anonim válasza:
ez egyáltalán nem igaz. Ismerek olyant, hogy apja orvos és anyja tanárnő de a fiukat ismeretséggel rakosgatták minden nevezetes suliba, egyetembe de a fiuk csak nem lett atomfizikus. Sőt inkább egy részeges csavargó lett, és mindezek mellett munkanélküli, mert eljátszotta apukának meg anyukának az ismeretségét.
14/14 anonim válasza:
egyik osztálytársam anyja matek-fizika szakos tanár gimiben, apja orvos, a gyerek viszont kimondottan buta. Én is furcsállom, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!