Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A HPV virust csak elkapni lehet? Vagy pl. valaki születhet ugy h benne van a szervezetében ez a vírus?
A HPV nem olyan szemölcsöt okoz, mint amit az arcon vagy a test pontjain látsz.
Aki simán szemölcsös, az nem HPV beteg, és tudtommal így nem lehet születni, szóval csak úgy nem kerül beléd. Esetleg születéskor az anyától lehet elkapni, de ha az anya egészséges, akkor a gyerek sem születik HPV-sen.
Hát, akkor az élet eredete sem lenne rejtély előttünk :)
A vírus mondjuk egy különleges valami, mert önállóan nem igen vannak életfunkció, ellentétben a baktériummal, amik önállóan is elvannak. Na most ha tudnánk ők honnan jöttek, mint élet, akkor az emberi életet is tudnánk, vagy legalábbis közelebb lennénk hozzá.
Amúgy engem is érdekel az ilyesmi, de utána olvasni lusta vagyok :D
Nincs olyan hogy "gyárilag" hpv fertőzött. Lány létedre tudhatnál valamicskét a placentáról.
(A magzati vér és az anyai vér közvetlen nem keveredik. Ezért van, hogy az aids-es anyának is lehet egészséges gyermeke pont a placenta miatt. Ha mégis megfertőződik az szülés folyamán történik meg, vagy szoptatással.)
Ne bántsd már utolsó. Könnyen lehet, hogy egy olyan lánnyal beszélsz, aki még korából adódóan nem tart az emberi biológiánál.
Sosem néztem le azokat, akik nem értenek a szakterületemhez. Én meg a geológiához nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!