Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókkal is átadható a hiv vírus?
NEM!
Vér vagy szex (óvszer nélkül).
Nem kell hozzá 5-6 liter nyál. Nem értem, hogy aki nem tud hozzászólni érdemben egy kérdéshez, az minek válaszol!?
Kicsi rá az esély, de csókkal is átadható a HIV vírus, ha mindkét fél szájában, illetve ajkán vérző seb található.
Látom nem vagy okos, de azért játszod az eszed ...
1.: Nem azt kérdezte, hogy ha véres nyál keveredik ondós nyállal a szájába akkor átadható-e hanem, hogy simán csókkal mindenféle szarság nélkül szimplán nyállal .
2.: Tessék szépen utána olvasni, pár éve kimutatták a nagyon okos brit kutatok akik mindig ilyen eszement dolgokat akarnak bebizonyítani aminek igazából, se értelme, se haszna hogy a nyálban olyan kis koncentrátumban van jelen a matéria, hogy ahhoz, hogy át lehessen adni 5-6 litert kellene 'bejuttatni' az ellenfél szájába .
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04
Inkább tanulj biológiát, hasznodra válna.:)
A kérdésére válaszoltam, és leírtam milyen esetben terjedhet csókkal. A magyart sem ártana gyakorolnod, mert súlyos szövegértelmezési problémákkal küszködsz.
A tudós bácsiknak, meg néniknek pedig van egy olyan sajátosságuk, hogy állandóan rácáfolnak egymás kutatásainak eredményeire. Azt hiszem neked kéne máshol hirdetned az igét.
Még ennyit hozzátennék:
"A betegség T4-limfocitákban gazdag testnedvekkel - vér, nyál, ondó, hüvelyváladék - terjed. A vírusok ép hámon nem tudnak keresztüljutni, de a legkisebb sérülés, fekély, stb., erre jó lehetőséget ad. Világszerte az AIDS továbbra is szexuálisan terjedő betegségként van nyilvántartva."
Én nem hirdetek semmilyen igét srác :D
A szövegértéssel sincs bajom nagyon jóban vagyunk.
Csak leírtam amit hallottam, amúgy pont leszarom az egészet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!