Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A cigaretta serkentheti a...

A cigaretta serkentheti a gondolkodást?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy ha elszívok egy szálat, nem csak lenyugszom, de elkezdek mindenfélén gondolkodni is és reálisabban látom a dolgokat, vagy csak könnyebben belenyugszom egyes dolgokba, amiken amúgy kiakadnék és nem tudnék mit kezdeni magammal. Sok helyen persze azt írják, hogy ez pszichés jelenség, placebo hatás, de nem beszélem be magamnak ezt, hanem tényleg úgy érzem jelen van.
2015. szept. 9. 19:33
1 2
 11/13 Delavega válasza:
Ezeket a hatasokat en is erzem. En direkt a tiszta nikotinnal probalkozok. Azaz e cigarettazok. A hatasok ugyanazok. Amint szivok egy kis niotint esetemben 11mg kb ami az e cigarettaban van. Persze goz formaban. Tobb honapja hasznalom mar. Elmult a depressziom, szo szerint letisztult a fejem. Nem zavar lofasz sem. Amiktol regen ki szoktam borulni. Erdekes modon lepesrol lepesre tudok haladni olyankor. Es igen fuggok tole mert mar hozza szoktam. De ha csak ennyi bajom lesz vele, az nrm veszes. Mert 800ft nem fog foldhoz vagni. Fogytam kb 20kg azota, felgyorsult az anyag cserem, kevesebbet eszem. Persze mertekkel csinalom ezt. De akkor ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedul.
2016. dec. 31. 23:12
 12/13 Wadmalac ***** válasza:

11: tény, hogy önmagában a nikotin nem rákkeltő, egészséges szív és érrendszer esetén nincs hosszútávú károsító hatása.

Természetesen túladagolva minden gyóygszer méreg.

És más káros hatásokkal kombóban bizony nem tesz jót.

2017. jan. 2. 08:17
 13/13 Wadmalac ***** válasza:

Én azért senkinek nem javasolnám az e-cigire szokást sem agyturbó célból.

Minden függőség gyengeség.

Ezt én, dohányosként és nagy kávézóként is elismerem.

2017. jan. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!