Biztos, hogy hulye kerdes, de a nikotin kimutathato a verben?
Figyelt kérdés
Es ha igien,par slukk is? Mondjuk ezen a heten 4X szivtam bele a cigibe.2014. szept. 26. 22:40
1/8 The answer válasza:
Ki. Tüdőn keresztül szerencsére nagyon könnyen a véráramba jut.
2/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Es mondjuk egy rendszeresen dohanyzonak meddig kellene szunetelnie,hogy a vereben mar ne legyen kimutathato?
2014. szept. 26. 22:46
3/8 A kérdező kommentje:
Mar megkaptam a valaszat. Koszi a segitseget.
2014. szept. 26. 23:01
4/8 reptoid tudós 2 válasza:
Kimutatható, mivel eleve van benne.
5/8 reptoid tudós 2 válasza:
Inkább a kátrány mutatható ki a tüdőben.
6/8 The answer válasza:
"Kimutatható, mivel eleve van benne."
Mi van miben eleve? A vérben nikotin? Biztosan nem. Esetleg kevered a nikotinsavval. Niacin-amid-adenin-dinukleotid az van bőven a szervezetben valóban. De a nikotinsavnak nem sok köze van a nikotinhoz. Lehet tudós vagy, de hogy nem kémikus vagy biológus (se nem orvos), az bizonyos! Esetleg valami bölcsész...
7/8 anonim válasza:
#2:
2 nap alatt ürül ki a szervezetből, tehát azután már a vérben sem található, így nem kimutatható.
Read more:
8/8 reptoid tudós 2 válasza:
The Answer:
Nem kell személyeskedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!