Bósszuállok cimü filmben lévö repülögépek pl:repülögép hórdozo anyahajó (helicarrier), valóságban is képes lenne repülni, szerintetek? .
repülögép hórdozo anyahajó(helicarrier ). https://www.youtube.com/watch?v=pBi0LqgwrH8
valoságban is képes lenne repülni?.
Nézd: látom, hogy nem vagy magyar, de beszerezhetnél egy magyar helyesírás-ellenőrző programot.
Valami hihetetlenül iszonyúan ronda az írásod.
Egy 80 - 100 ezer tonnás monstrumot a jelenlegi technikánkkal aligha tudnánk röptetni.
Ha az egész hajótest karbonszálas műanyagból készülne, akkor talán.
Hatalmas költséggel könnyíteni lehetne a hajótestet.
1) Valószínűleg le kellene mondani a nukleáris meghajtásról, és a páncélzat nagy részéről.
2) Hajózó üzemmódban néhány a hajótesten belüli tartályt el kellene árasztani vízzel a stabilitás érdekében. Repülő üzemmódra álláskor ezeket a tartályokat ki kellene üríteni.
----
#1 nem tudod a választ! Pótcselekvés képen kötözködsz a Kérdezővel. Ez helytelen.
Nem nyomtam neked piros pacsit, majd megteszik mások.
Nem kötözködöm, nem ezért írtam.
Vajon mennyire kell valakinek ahhoz hibásan írni, hogy önmagában ezért ne fogadják el?
Teljesen érthetetlennek kell lennie, vagy ha 120-IQ-val még kihámozható, az megfelel?
Csak a főcímben 12 hiba van! Alatta már nem is számoltam.
De a lepontozás az megy - olyan embereknek, akik ugyan egy szót sem írtak ide, tehát nem segítenek semmiben, még a helyes beszédben sem - de lepontozni azt tudnak.
És nem, nincsen határ sehol. Nincs olyan, hogy valaki ráébred: "én bizony kegyetlenül hibásan írok"
A kérdező is azt írta nekem, hogy az ő írása hibátlan, és a főiskolán is elfogadják.
Képzelem, hova járhat...
A filmben látható nagy dög szerintem túlméretezett a hordozó rotorokhoz képest, nehezen képzelem ez, hogy ez a konstrukciós tömeg így megemelhető lenne. De tegyük fel, hogy igen, akkor viszont jelenleg nincs az az energiaforrás, ami a szükséges teljesítményt biztosítani tudná.
Propellerek helyett rakétahajtásokal valószínűleg megemelhető lenne. Olyan fél percig. Aztán visszatottyanna a maga által fújt olvadt kráterbe.
Én optimistábban saccolok talán 5 esetleg 10 perc, míg megzabálja az összes kerozint.
Ha:
1) Kihasználja a párnahatást, 5 - 20 méternél nem emelkedik magasabbra.
2) Nagyobb rotorok.
3) Karbonszálas hajótest, és jelentősen csökkentett fegyverzet, és rakomány.
4) Egyéb műszaki problémákkal most nem törődünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!