Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszúállókat akkor is...

A Bosszúállókat akkor is érteni fogom, ha nem láttam az előzményeit?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Érteni. Az ilyen képregényfilmek úgy vannak megcsinálva, hogy mind önállóan is érthető legyen. Elég nagy közönséget vesztenének, ha elvárnák 5-6 film előzetes ismeretét egy új képregényfilmhez.
2015. aug. 26. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, de azért nem árt ha megnézed a többit is. Egyik se rossz film, és szerintem nagyobb élmény úgy nézni, hogy ismered az előzményeket, a karaktereket, az utalásokat.
2015. aug. 26. 23:29
 3/4 képzeletbeli válasza:
Érteni érted majd, max nem élvezed. Sok poén csak az előzményfilmek miatt értékelhető.
2015. aug. 27. 10:55
 4/4 anonim válasza:
Erted, de semmi értelme mint mondtak elottem sok a poén az elozo filmekhez van kötve, de nem csak a poénok egyes reszek is amit máshogy nem értesz. A Marvel arrol szol hogy minden filmben van egy szal amit osszekotnek egy nagyba!
2015. aug. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!