Ti milyen eredmény értetek el a Mensa IQ teszten?
Megfelelő motiváció kell hozzá:) Gimiben soha nem tanultam semmit, a viszonylag magas IQ-m és a rövidtávú memóriám átsegített mindenen, még az érettségin is.
Viszont orvos akartam lenni, és tudtam, hogy az egyetemen nem lesz elég az, hogy óra előtt elolvasom az anyagot. Mondjuk így sem lettem az a típus, aki óráról órára, rendszeresen tanult, inkább mindig addig húztam-halasztottam a dolgokat, ameddig csak tudtam.
Ehhez hozzájött még a maximalizmusom, így sikerült végül igen jó eredménnyel végeznem:DD
Ha konkrét tanulási módszerekre vagy kíváncsi, azt is írhatok neked:D
Kár túlértékelni a számokat.
1.Tényleg genetika, anyától öröklődik.
2.A börtönökben levő emberek szintfelmérésén meglepődnénk.
3.A magasabb szintű emberek a legesendőbbek, átverhetőek egészen szimpla dolgokkal.
4.Ha választani kell, hogy okosabb és rosszindulatú, öntelt, stb. emberrel csinálsz valamit, vagy átlagos, de jóindulatú, segítőkésszel; na, kit választanál?
5.Az okosság nagyon messze van a bölcsességtől, de sokszor nehezen megkülönböztethető.
Ne törődj a számokkal, törődj inkább az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!