Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ti milyen eredmény értetek el...

Ti milyen eredmény értetek el a Mensa IQ teszten?

Figyelt kérdés
Kérem, csak komoly emberek válaszoljanak, és arra is szeretném kérni a válaszolókat, hogy ha lehet ( erre nincs biztosíték) valós adatokat adjanak meg.

2015. aug. 10. 03:49
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő motiváció kell hozzá:) Gimiben soha nem tanultam semmit, a viszonylag magas IQ-m és a rövidtávú memóriám átsegített mindenen, még az érettségin is.

Viszont orvos akartam lenni, és tudtam, hogy az egyetemen nem lesz elég az, hogy óra előtt elolvasom az anyagot. Mondjuk így sem lettem az a típus, aki óráról órára, rendszeresen tanult, inkább mindig addig húztam-halasztottam a dolgokat, ameddig csak tudtam.

Ehhez hozzájött még a maximalizmusom, így sikerült végül igen jó eredménnyel végeznem:DD

Ha konkrét tanulási módszerekre vagy kíváncsi, azt is írhatok neked:D

2015. aug. 12. 16:33
 52/55 anonim ***** válasza:
Nekem most 125 feletti jött ki az online teszten (95%<). Azt írták, hogy elértem a teszt maximumát. Akkor mennyi lehet? 130 is megvan? Mert 130-nál van jelölve a Mensa szint.
2015. aug. 12. 17:08
 53/55 2xSü ***** válasza:
100%
#52: Próbáld ki ezt: [link]
2015. aug. 12. 22:38
 54/55 anonim ***** válasza:
82%

Kár túlértékelni a számokat.

1.Tényleg genetika, anyától öröklődik.

2.A börtönökben levő emberek szintfelmérésén meglepődnénk.

3.A magasabb szintű emberek a legesendőbbek, átverhetőek egészen szimpla dolgokkal.

4.Ha választani kell, hogy okosabb és rosszindulatú, öntelt, stb. emberrel csinálsz valamit, vagy átlagos, de jóindulatú, segítőkésszel; na, kit választanál?

5.Az okosság nagyon messze van a bölcsességtől, de sokszor nehezen megkülönböztethető.

Ne törődj a számokkal, törődj inkább az emberekkel.

2015. aug. 26. 19:50
 55/55 anonim válasza:
50%
125 feletti
2015. aug. 28. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!