Ti milyen eredmény értetek el a Mensa IQ teszten?
140-148.
Asszem ha egy feladatot nem hibazok el akkor mar lehettem volna Mensa-tag, mondtak is hogy csinaljam meg a tesztet meg 1x, de annyira nem erdekel az egesz.
"Asszem ha egy feladatot nem hibazok el akkor mar lehettem volna Mensa-tag, mondtak is hogy csinaljam meg a tesztet meg 1x, de annyira nem erdekel az egesz."
? :D
Khmmm, ha ez így van, biztosan mondták azt is, mennyi idő múlva mehetsz újra, ugye?
"ha ez így van, biztosan mondták azt is, mennyi idő múlva mehetsz újra, ugye?"
Meg szerintem azt is mondták neki, hogy 140-148 pont között nem baj, ha elrontott egy feladatot, mert egyrészt a Mensa-teszt csak 140 pontig mér, másrészt 130 pont felett már megfelel a Mensa tagság feltételének.
Következésképpen a válaszolónak SEMMI KÖZE a Mensához...
Csak éppen menőzik egy kicsit. :-D
"Következésképpen a válaszolónak SEMMI KÖZE a Mensához...
Csak éppen menőzik egy kicsit. :-D"
Ha este kikeresem neked a papirt amit kuldtek, beszkennelem ide, akkor megnyugszik a kis lelked?
Amugy meg konnyen lehet hogy az elmult 10 evben:
- megvaltozott a teszt amit hasznalnak, masfele szorasut peldaul.
- megvaltozott a felveteli kovetelmeny. Ha jol remlik anno az volt a feltetel hogy az emberiseg 1%-aba kell tartozni, most a honlap szerint a 2%-ba, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!